Obnoviť stránku

NIVEA Anti-Wrinkle Night Care 50 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,50 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,75 €/ks

NIVEA Anti-Wrinkle Night Care 50 ml

Pleťový krém NIVEA care je kozmetický prípravok, ktorý zaisťuje jedinečnú výživnú starostlivosť, hydratáciu a ochranu pre vašu pleť počas nočného odpočinku. Krém má jemnú textúru, ktorá sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Tento prípravok pleť vyživuje, vyhladzuje vrásky, hydratuje a má intenzívny spevňujúci účinok. Je vhodný pre všetky typy pleti, zanecháva pleť sviežu, posilnenú, jemnú a dokonale ošetrenú.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Bohaté zloženie krému obsahuje vitamín E a olej z hroznových jadierok, ktorý intenzívne hydratuje a vyživuje pleť. Panthenol pleť ošetruje a upokojuje. Prípravok poskytuje pleti intenzívnu starostlivosť, vyživenie a dokonalú ochranu. Zjemňuje viditeľné vrásky a linky, regeneruje pleť. Doprajte vašej pleti kvalitný prípravok, ktorý ju bude hýčkať, aby bola zdravá, krásna a bez vrások!
Aktívne zložky:

  • Vitamín E pleť chráni a vyživuje.
  • Olej z hroznových jadierok pleť hydratuje a posilňuje.
  • Pantenol pleť ošetruje a upokojuje.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Aplikujte na dokonale odlíčenú pleť tváre, krku a dekoltu každý večer.
Objem:
50ml
Zloženie:
Voda, Glycerín, cetearyl isononanoate, C12-15 alkyl benzoate, Octyldodecanol, Potassium cetyl phosphate, hydrogenated palm glycerides, Panthenol, Butyrospermum parkii butter, cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Vitis vinifera seed oil, Tocopheryl acetate, Sodium acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Cyclomethicone, Dimethiconol, Trisodium EDTA, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol, Metylparabén, Citronellol, Benzyl alcohol, BHT, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KDR038
Produktové číslo:  9005800293240
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17