Obnoviť stránku

NIVEA Firming + Good-bye Cellulite Q10 Plus Gél-Creme 200 ml

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

NIVEA Firming + Good-bye Cellulite Q10 Plus Gél-Creme 200 ml

Gél proti celulitíde NIVEA Q10 je spevňujúci kozmetický prípravok s vysoko efektívnym zložením. Tento prípravok redukuje existujúcu celulitídu a spomaľuje formovanie novej. Posilňuje pevnosť pokožky a pomáha jej opäť objaviť svoju pružnosť a jemnosť. Pri každodennom pravidelnom používaní sa výsledky dostavia veľmi skoro. Ak svojej pleti navyše pomôžete tým, že budete problematické miesta občas masírovať, budete cvičiť a dodržiavať zdravú životosprávu, výsledky sa dostavia ešte rýchlejšie a budú trvanlivé.

Bohaté zloženie prípravku obsahuje koenzým Q10, L-karnitín a výťažky z lotosu. Tento gél zanechá bunky pokožky nabité energiou, čím viditeľne zvyšuje jej pružnosť a pevnosť. Účinné zloženie navyše pomáha meniť mastné kyseliny na energiu, čím redukuje vonkajšie prejavy celulitídy už v priebehu 3 týždňov! Koenzým Q10 funguje ako špeciálne palivo, dodáva bunkám pokožky potrebnú energiu a umožňuje tak ich regeneráciu a obnovu. L-karnitín, ktorý plní v pokožke funkciu spaľovača tukov, stimuluje premenu mastných kyselín na energiu.

Tento jedinečný gél pokožku vyhladzuje a zmäkčuje, pokožka bude po pravidelnom používaní pružná a pevná. Používajte tento kvalitný prípravok a celulitída na vašom tele bude zredukovaná, bude zabránené tvorbe novej celulitídy a celková pevnosť pokožky bude posilnená. Obnoví sa správna krvná mikrocirkulácia, pokožka bude lepšie hydratovaná a príjemne hebká na dotyk. Doprajte vašej pokožke kvalitné ošetrenie, aby bola zdravá, pružná a prirodzene hladká!
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Každý deň, ideálne ráno a večer, vmasírujte do problematických partií. Po aplikácii si umyte ruky.
Objem:
200 ml


 

 

Zloženie

Aqua, Alcohol denat., Glycerín, Dimethicone, Ubiquinone, Carnitine, Nelumbo nucifera leaf extract, Glyceryl glucoside, Chondrus crispus extract, Sodium hydroxide, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium polyacrylate, Butylene glycol, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Parfum, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Zoštíhľujúci, Spevňujúci

Problémy

Problémy Na celulitídu

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KDR016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900831903
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12