Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA After SUN Bronze 200 ml

4,8 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,69 €

NIVEA After SUN Bronze 200 ml

Mlieko Sun Protect & Bronze je upokojujúci kozmetický prípravok, ktorý pokožku ošetrí po opaľovaní. Ľahké zloženie pokožku osvieži, upokojí, dodá jej hĺbkovú hydratáciu a zaistí predĺženie trvania opálenia. Obsahuje rastlinné výťažky, ktoré podporujú tvorbu melanínu a zanechávajú pokožku pri pravidelnej aplikácii dlhšie opálenú.Chráňte si opálenú pokožku a predĺžte jej trvácnosť!
Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov na celom svete!
Mlieko po opaľovaní má špeciálne zloženie, ktoré pokožku dostatočne hydratuje a dodáva jej po opálení potrebné živiny. Ľahká konzistencia sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva, nezanecháva mastný film a príjemne pokožku osviežuje. Účinne pomáha proti olupovaniu kože. Kúpte si prípravok, ktorý zdokonalí opálenú pokožku a bude ju chrániť pred vysušením!
Typ pokožky:
 
Pre všetky typy pokožky.
Použitie: 
Nanášajte na čistú pokožku po každom opaľovaní a jemne votrite do kože.

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Typ prípravku Mlieko

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Zjemňujúci, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Na podráždenú pokožku

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSPL1649
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800326788
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07