Obnoviť stránku

NIKE Pink Woman EdT 30 ml

4,5 7 hodnotení
6,79 €

NIKE Pink Woman EdT 30 ml

Ak vám vyhovujú dámske vône, zvážte kúpu toaletnej vody Nike. Dámska toaletná voda Nike vás bude sprevádzať pri každej náročnej úlohe. Kvetinová vôňa je stálicou medzi toaletnými vodami už od nepamäti. Vôňa sa bude vynímať na všetkých romantických dušiach obzvlášť v letných dňoch. Siahnite po toaletnej vode Nike, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Hlavné vlastnosti toaletnej vody NIKE Pink Woman EdT 30 ml

  • Toaletná voda Nike má v sebe najmä dámske tóny vôní
  • Hlavnou zložkou je typická kvetinová prímes
  • K vonným zložkám sa pridáva aj céder a ruža
  • Spoľahnite sa na vôňu španielske toaletnej vody Nike
  • Objem flakónu je 30 ml
  • Odhaľte správnu príležitosť na použitie tejto vône

Toaletná voda Nike prináša špecifickú vôňu

Objavte výnimočné okamihy vo všednosti života s toaletnou vodou Nike. Hlavná kvetinová vôňa premení váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Zatiaľ čo budete omámení pôsobením nevtieravej vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je céder a ruža, vo vás prebudí spomienky na nevšedné okamihy. Nápaditý flakón španielske toaletnej vody Nike podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Môžete sa tešiť na flakón s objemom 30 ml. S touto toaletnou vodou sa môžete vydať do rušného pracovného dňa, ale hodí sa aj na špeciálne príležitosti. Bude skvelým spoločníkom pri mnohých dôležitých životných míľnikoch.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Ruža
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC2137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8414135854445

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14