Obnoviť stránku

NEUTROGENA Skin Detox Clarifying Clay Wash Mask, 150 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEUTROGENA Skin Detox Clarifying Clay Wash Mask, 150 ml

Doprajte svojej pokožke hĺbkové ošetrenie, ktoré ponúka Skin Detox 2 v 1 značky NEUTROGENA. Skin Detox obsahuje íl a kyselinu glykolovú, ktoré napomáhajú k odstráneniu každodenných nečistôt. Mastnota, nečistoty a make-up sú odstránené bez toho, aby došlo k narušeniu prirodzenej vlhkosti pleti. Tento prípravok NEUTROGENA funguje ako 2 v 1, a preto ho môžete použiť ako dennú odličovaciu emulziu alebo ako detoxikačnú masku na hĺbkové čistenie pórov a vaša pokožka bude opäť hladká a žiarivá.

Kľúčové vlastnosti pleťovej emulzie NEUTROGENA Skin Detox 2 v 1

  • Pleťová emulzia NEUTROGENA
  • Je vhodná na denné odličovanie aj ako maska
  • Skin Detox hĺbkovo čistí póry
  • Rozjasňuje pleť
  • Ľahko sa aplikuje

Použitie:
Pri použití ako čistiaca emulzia produkt naneste na navlhčenú tvár a potom dôkladne opláchnite vodou. Pri použití masky naneste rovnomernú vrstvu na tvár a nechajte jednu minútu zaschnúť, potom dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Kaolin, Bentonite, Sodium Methyl cocoyl Taurate, CI 77891, Trideceth-9, Panthenol, Salicylic Acid, Menthyl Lactate, PEG-5 Ethylhexanoate, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Glycolic Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Parfum, CI 42053

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 150 ml

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  PLK577
Produktové číslo:  3574661485874

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08