Obnoviť stránku

NEUTROGENA HydroBoost DuoPack 2× 50 ml

4,8 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

NEUTROGENA HydroBoost DuoPack 2× 50 ml

Kozmetická sada pre ženy NEUTROGENA HydroBoost Duopack prináša vašej pokožke skvelú hydratačnú kozmetiku vytvorenú v spolupráci s dermatológmi. Sadu tvorí denný a nočný krém z radu Neutrogena Hydro Boost. Oba prípravky spája obsah unikátnej kyseliny hyalurónovej, ktorá vyniká jedinečnou schopnosťou viazať na seba vodu a uzamykať ju v pleti, vyhladzovať vrásky, obnovovať pevnosť a pružnosť pokožky a tonizovať pleť. Dermatologicky testované zloženie kozmetiky s ľahkou, nemastnou konzistenciou sa rýchlo vstrebáva do pokožky. Ak chcete mať jemnú pleť, hydratovanú postupne po celých 24 hodín., potom ste našli kozmetiku práve pre vas.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady NEUTROGENA HydroBoost Duopack

  • Sada dermokozmetiky od obľúbenej značky Neutrogena
  • Sadu tvorí denný a nočný krém z radu NeutrogenaHydro Boost
  • Kozmetika s obsahom kyseliny hyalurónovej na hĺbkovú hydratáciu pleti
  • Denný gélový krém NeutrogenaHydro Boost pre výnimočnú, hydratačnú starostlivosť o pokožku
  • Pleť je hydratovaná v priebehu celého dňa, voda je uvoľňovaná postupne
  • Denný krém s gélovou - krémovou textúrou a ľahkou konzistenciou
  • Nočný krém Neutrogena Hydro Boost Sleeping Cream zabraňuje strate vlhkosti
  • Pleť zanechá odpočinutú, hydratovanú a prejasnenú
  • Dermokozmetika vhodná pre všetky typy pleti, vrátane najnáročnejšej

Zaistite pleti jedinečnú hydratáciu vďaka dennému krému Neutrogena Hydro Boost

Zháňate kvalitný pleťový krém, ktorý zaistí vašej pleti dokonalú hydratáciu? Zvoľte denný krém NEUTROGENA Hydro Boost Water gel. Má unikátnu gélovo-krémovú textúru a rýchlo sa vstrebáva. Podľa klinických štúdií je pokožka dlhodobo hydratovaná až po dobu 24 hodín. Tieto účinky sú zaistené vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej, ktorá na seba viaže vodu a uzamyká ju vnútri pleti. Voda je uvoľňovaná postupne v priebehu celého dňa podľa potreby. Pri pravidelnom používaní krému budete mať pružnú a zamatovo hebkú pokožku. Krém je dermatologicky testovaný.

Aktívne látky:
Kyselina hyalurónová – vďaka svojej výnimočnej schopnosti viazať na seba vodu zadržiava v pokožke vlhkosť, intenzívne a hĺbkovo hydratuje, vyhladzuje vrásky, zlepšuje štruktúru pokožky, nevyhnutná pre regeneráciu pleti, zlepšuje pevnosť a pružnosť pleti, zjednocuje farebný tón pleti

Typ pleti:
Všetky typy pokožky, vrátane suchej

Aplikácia:
Naneste každý deň na vyčistenú tvár, dekolt a krk. Aplikujte končekmi prstov a vmasírujte malé množstvo krému do pokožky.

Zloženie:

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Alanine, Glycine, Threonine, Lysine Hydrochloride, Serine, Arginine, Proline, Allantoin, Maltose, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Fructose, Betaine, PCA, Sodium PCA, Urea, Glucose, Trehalose, Sodium Lactate, Glutamic Acid, Synthetic Beeswax, Dimethicone Crosspolymer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Chloride, t-Butyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Parfum, CI 42090

Hydratujte pleť počas spánku vďaka nočnému krému Neutrogena Hydro Boost

Zháňate kvalitný nočný krém, ktorý zaistí vašej pleti dokonalú hydratáciu? Zvoľte krém NEUTROGENA Hydro Boost Sleeping Cream. Podľa klinických štúdií zostáva pokožka dlhodobo hydratovaná až po dobu 24 hodín. Tieto účinky sú zaistené vďaka obsahu komplexu s kyselinou hyalurónovou, ktorá na seba viaže vodu a uzamyká ju vnútri pleti. Voda je uvoľňovaná postupne v priebehu noci aj po prebudení podľa potreby. Ráno po prebudení bude vaša pokožka oddýchnutá, hydratovaná a rozjasnená. Krém navyše obsahuje výťažok z rias na omladenie pleti. Pri pravidelnom používaní krému budete mať pružnú a hebkú pokožku. Krém je dermatologicky testovaný.

Aktívne látky:
Kyselina hyalurónová – intenzívne a hĺbkovo hydratuje, vyhladzuje vrásky, zlepšuje štruktúru pokožky

Typ pleti:
Všetky typy pokožky, vrátane suché

Aplikácia:
Krém aplikujte večer pred spaním na vyčistenú tvár a krk. Vmasírujte končekmi prstov do pokožky. Pre viditeľné výsledky používajte ideálne každý deň alebo minimálne 2× týždenne.

Zloženie:

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol, Arginine, Carnosine, Alanine, Serine, Threonine, Lysine Hydrochloride, Tropolone, Proline, Maltose, Allantoin, Glycine, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Fructose, Urea, Betaine, Glucose, Trehalose, Glutamic Acid, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimethicone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Chloride, t-Butyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Parfum

Sada obsahuje:
1× denný hydratačný pleťový gél Neutrogena Hydro Boost (Water Gel) – 50 ml
1× nočný hydratačný krém Hydro Boost (Sleeping Cream) – 50 ml


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 100 ml

Účinok

Účinok Hydratačný

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Vek

Vek 20+

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KSPL2619
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661639222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16