Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NEUTROGENA Hydro Boost Eye 15 ml

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

NEUTROGENA Hydro Boost Eye 15 ml

Zháňate kvalitný očný krém pre rozjasnenie vašich očí? Zvoľte očný krém NEUTROGENA Hydro Boost Eye. Má unikátnu gélovo-krémovú textúru, rýchlo sa vstrebáva a pokožku okolo očí dlhodobo hydratuje až počas 24 hodín. Očný krém NEUTROGENA zabraňuje strate pružnosti a udržiava očné okolie neustále svieže. Neupcháva póry.

Kľúčové vlastnosti očného krému NEUTROGENA Hydro Boost Eye

  • Očný krém NEUTROGENA s gélovo-krémovou textúrou
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Pokožku okolo očí hydratuje až počas 24 hodín
  • Rozjasňuje unavené oči
  • Očný krém NEUTROGENA neupcháva póry

Trojaký účinok očného krému NEUTROGENA

Očný krém NEUTROGENA sa veľmi rýchlo vstrebáva rovnako ako gél a súčasne pokožku okolo očí dlhodobo hydratuje ako krém. To všetko vďaka svojej unikátnej gélovo-krémovej textúre. Očný krém NEUTROGENA má hneď trojaký účinok. Okamžite po aplikácii intenzívne hydratuje pokožku okolo očí. Dodá jej sviežosť a rozjasní unavené oči. Pokožku hydratuje počas 24 hodín, tým zabraňuje strate jej pružnosti a vaše očné okolie bude stále svieže. So svojou skvelou receptúrou neupcháva póry (nekomedogénny).

Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Cetearyl olivate, Dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium hyaluronate, Polyacrylamide, C13-14 isoparaffin, Sorbitan olivate, Dimethiconol, Laureth-7, C12-14 pareth-12, Dimethicone crosspolymer, Carbomer, Synthetic beeswax, Sodium hydroxide, Benzoic acid,
Chlorphenesin, Methylparaben, Phenoxyethanol

Aplikácia:
Ráno a večer naneste primerané množstvo krému na oblasť očného okolia a končekmi prstov jemnými krúživými pohybmi rozotrite smerom od hornej časti lícnej kosti k oblasti okolo očí, kým sa krém nevstrebe. Nanášajte na vopred vyčistenú pleť.


Zloženie

Aqua, Glycerín, Dimethicone, Cetearyl olivát, Sorbitan olivátu, Ethylhexylglycerín, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Tropolone, 1,2-Hexanediol, Allantoín, Pentylene Glycol, Betaine, Sodium PCA, Sodium Lactate, PCA, Serín, Alanine, Glycine, Glutamic Acid, Lysine HCl, Arginine, treonín, Prolín, Fructose, Urea, Maltose, Glukóza, Synthetic Beeswax, t-Butyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Tocopherol. (PR-0004204)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 15 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Vyhladzujúci

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Vyhladzujúci

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  PLK551
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661352527

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13