Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Gelée Milk 200 ml

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,09 €

NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Gelée Milk 200 ml

Zháňate kvalitné pleťové mlieko, ktoré zbaví vašu pleť nečistôt a zároveň jej zaistí dokonalú hydratáciu? Zvoľte odličovacie mlieko NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Gelée Milk. Jeho používaním zbavíte pleť nečistôt, make-upu aj odumretých buniek. Naviac má upokojujúce a osviežujúce účinky. Pokožka zostáva dlhodobo hydratovaná vďaka obsahu komplexu s kyselinou hyalurónovou, ktorá na seba viaže vodu a uzamyká ju vnútri pleti. Voda je uvoľňovaná postupne v priebehu celého dňa podľa potreby. Pri pravidelnom používaní budete mať pružnú a zamatovo hebkú pokožku. 

Kľúčové vlastnosti pleťového mlieka   NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Gelée Milk

  • Pleťové odličovacie mlieko NEUTROGENA pre intenzívnu hydratáciu
  • Odstraňuje z pleti nečistoty, make-up a odumreté bunky
  • Obsahuje komplex s kyselinou hyalurónovou
  • Pleť je hydratovaná v priebehu celého dňa, voda je uvoľňovaná postupne
  • Zaistí pružnú a hebkú pokožku
  • Mlieko Hydro Boost Cleanser Gelée Milk je vhodné aj pre citlivú pokožku
  • upokojujúce a osviežujúce účinky

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Butylene glycol, Sodium hydrolyzed potato starch dodecenylsuccinate, Polysorbate 20, Sodium hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Poloxamer 188, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium polyacrylate, Zea mays starch, disodium EDTA, Sodium hydroxide, Tocopherol, BHT, Parfum

Aplikácia:
Naneste malé množstvo na vatový tampón a odstráňte z pleti a očí nečistoty a make-up. Po použití nie je potrebné oplachovať vodou.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá
Kód:  PLK553
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661292014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19