Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NEUTROGENA Hĺbkovo hydratačné telové mlieko s olejom 400 ml

4,8 52 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

NEUTROGENA Hĺbkovo hydratačné telové mlieko s olejom 400 ml

Túžite po krásnej a hebkej pokožke? Potom sa poponáhľajte s aplikáciou Hĺbkovo hydratačného telového mlieka s olejom Neutrogena, ktoré hĺbkovo hydratuje suchú pokožku a navracia jej vitalitu a žiarivý vzhľad. Mlieko NEUTROGENA navyše obsahuje sezamový olej, ktorý kožu zvláčni a zanechá ju hebkú a vitálnu. Napriek obsahu oleja je zloženie hydratačného mlieka Neutrogena 400 ml nemastné, naopak v okamihu vsiakne do pokožky. Vhodné aplikovať na suchú pokožku.

 

Kľúčové vlastnosti hydratačného mlieka Neutrogena s olejom 400 ml

  • Dodáva pokožke sviežosť a hebkosť
  • Neutrogena uzamyká vlhkosť v pokožke
  • Hĺbkovo hydratuje suchú pokožku
  • Sezamový olej zvláčni pokožku
  • Hodí sa pre všetky typy pleti
  • Neutrogena 400 ml s olejom najviac prospieva suchej pleti
  • Ľahko sa aplikuje
  • Nemastná textúra sa rýchlo vstrebáva

Aplikácia:
Aplikujte na čistú pokožku. Nanášajte po kúpeli na premazanie vysušenej pokožky.


Typ pokožky:
Normálna, normálna až suchá, suchá

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Elaeis guineensis Oil, Sorbitan Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Sesamum Indicum Seed Oil, C13-14 Isoparaffin, Lecithin, Sucrose Cocoate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, Laureth-7, PEG-100 Stearate, Polyacrylamide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum.

 

Zloženie

Aqua, Glycerín, Caprylic/Capric glycerides, Dacaprylyl carbonate, Dimethicone, Glyceryl stearate, Sesamum indicum oil, Acrylates(C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Cetyl alcohol, Palmitic acid, Petrolatum, PEG-100 stearát, PEG-75 stearate, Steareth-21, Stearic acid, Ceteth-20, Ammonium acryloyidimethyltaurate, Copolymér, Dimethicone crosspolymer, Sodium hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Dehydroacetic acid, Benzoic acid, Parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Objem

Objem 400 ml
Kód:  TM442
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574660653151

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17