Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NEUTROGENA Balzam na pery regeneračný 15 ml

4,8 75 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,40 €

NEUTROGENA Balzam na pery regeneračný 15 ml

Máte problémy s popraskanými perami? Vyskúšajte regeneračný balzam na pery NEUTROGENA. Má veľkú hydratačnú silu vďaka Nórskej receptúre. Vaše pery okamžite hydratuje a dokáže intenzívne zvláčniť už popraskané pery. Výhodou tohto balzamu je, že ho môžete použiť aj pod make-up. Balzam na pery NEUTROGENA chráni pery pred nežiaducimi vplyvmi okolitého prostredia. Zaiste si obľúbite jeho jemnú vôňu. Balzam na pery NEUTROGENA je obohatený o glycerín, vďaka ktorému dokáže poskytnúť vašim perám okamžitú úľavu. 

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery NEUTROGENA – regeneračný

  • Balzam NEUTROGENA s veľkou hydratačnou silou
  • S jedinečnou Nórskou receptúrou
  • Okamžite hydratuje a intenzívne zvláčňuje už popraskané pery
  • Možno ho použiť aj pod make-up
  • Balzam NEUTROGENA je jemne parfumovaný
  • Je obohatený o glycerín pre okamžitú úľavu

Aplikácia:
Balzam používajte na suché a popraskané pery tak často, ako je potrebné.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetearyl alcohol, Paraffinum liquidum, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cera microcristallina, Panthenol, Allantoin, Bisabolol, Paraffin, Stearic acid, Palmitic acid, Dilauryl thiodipropionate, Tocopheryl linoleate, Sodium cetearyl sulfate, Sodium sulfate, Methylparaben, Propylparaben, Vanillin


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g (0,02 kg)
Kód:  BALZ058
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574660602807

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12