Obnoviť stránku

NAUTICA NAPFMT002

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAUTICA NAPFMT002

NAUTICA NAPFMT002 sú špičkové pánske hodinky, ktoré určite zaujmú moderným a kvalitným spracovaním. Neprehliadnuteľnou vlastnosťou je Strieborná farba puzdra v kombinácii s tým, že pri výrobe remienka bol použitý materiál Koža, čo dizajnérom umožnilo dosiahnuť luxusný vzhľad, pričom je samozrejmosťou zachovanie maximálneho pohodlia pri nosení. Remienok jednoducho nastavíte ako len si prajete. Vďaka hodnote odolnosti voči vode 100 m (10 ATM) nemusíte hodinky nechávať doma ani pri plávaní či potápaní. Analógové zobrazenie je sto rokmi preverenou klasikou na akúkoľvek príležitosť. Kvalitná batéria Quartz hodiniek NAUTICA NAPFMT002 je istotou, že tikot vašich hodiniek v blízkom čase zaručene neutíchne.

Klasickou a užitočnou funkciou hodiniek je budík. Keď uvážime, že hodinky nebudete chcieť dať dolu z ruky, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku. Luminiscenčné prvky zaručujú viditeľnosť ciferníka aj bez nutnosti prisvietenia. Je treba vypichnúť ciferník. Ozdobné kolieska sú natlačené najrôznejšími funkciami.

  • Bez osadenia po obvode ciferníka dodávajú hodinkám nádych luxusu
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, takže vás nemusí stresovať zničenie hodiniek

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 46 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO14313
Produktové číslo:  6560860904756

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07