Obnoviť stránku

NAUTICA NAPBYS004

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAUTICA NAPBYS004

NAUTICA NAPBYS004 sú precízne pánske hodinky, ktoré sú nielen praktickým ukazovateľom času, ale aj štýlovým módnym doplnkom. Na ruke vás upúta Strieborná farba puzdra rovnako ako skutočnosť, že pri výrobe remienka bol použitý materiál Oceľ, čo dizajnérom umožnilo dosiahnuť luxusný vzhľad, pričom je samozrejmosťou zachovanie všetkých dôležitých funkcií. Remienok samozrejme nastavíte ako len si prajete. Vďaka vodoodolnosti 100 m (10 ATM) si hodinky nemusíte dávať dolu ani pri plávaní či potápaní. Analógové hodinky sú po zásluhe najpoužívanejším a najrozšírenejším spôsobom merania času na každodenné použitie. Napájanie pomocou batérie Quartz hodiniek NAUTICA NAPBYS004 zaručuje, že vaše hodinky vydržia tikať ešte dlho.

Každému určite príde vhod budík. Keď vezmete na vedomie, že hodinky zaručene nedáte dolu z ruky, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas. Luminiscenčné prvky vám umožnia kontrolovať čas aj za zlých svetelných podmienok.

  • Prednosťou hodiniek je ukazovateľ dní v týždni, čo je nenahraditeľná funkcia napr. pre každého študenta
  • Bez osadenia ozvláštňujúce ciferník sú na prvý pohľad pútajúcim detailom
  • Ciferník chráni minerálne sklíčko, takže sa nemusíte báť poškodenia ani napr. pri páde

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 45 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO14295
Produktové číslo:  6560860892954

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07