Obnoviť stránku

NAUTICA Blue Sail EdT 100 ml

Super cena
16,90 €

NAUTICA Blue Sail EdT 100 ml

Ak máte radi pánske vône, potom by vášmu zraku určite nemala uniknúť toaletná voda NAUTICA. Pánska toaletná voda NAUTICA vás bude sprevádzať pri každej náročnej úlohe. V jej zložení dominuje aromatická vôňa, ktorá bola vytvorená najmä pre aktívnych ľudí, ktorí sa často púšťajú strmhlav do dobrodružného sveta s pocitom úžasného prívalu maximálnej sviežosti. Inšpiráciu hľadajte vo vodnej hladine a zvlášť v samotnom mori. Podnecuje k radostnému úniku preč zo všednosti a prebúdza všetky zmysly. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody NAUTICA a buďte sami sebou.

Toaletná voda NAUTICA Blue Sail EdT 100 ml ...

Zásadné prednosti toaletnej vody NAUTICA Blue Sail EdT 100 ml

  • Toaletná voda NAUTICA má v sebe najmä pánske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje aromatická prímes
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia vodná kombinácia vonných tónov
  • Nechajte sa unášať na krídlach americké toaletnej vody NAUTICA
  • Objem flakónu dosahuje 100 ml
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda NAUTICA sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zlepšite si svoju náladu pomocou príjemnej vône toaletnej vody NAUTICA. Hlavná aromatická a vedľajšia vodná vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Nápaditý flakón americké toaletnej vody NAUTICA vás prostredníctvom prekrásnych a zmyselných tónov prenesie do sveta snívania. V dodávke dostanete flakón s objemom 100 ml. S touto toaletnou vodou sa môžete vydať do rušného pracovného dňa, ale hodí sa aj na špeciálne príležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFA1352
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614223930722

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09