Obnoviť stránku

TRIBAL ESSW24 AQUA

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESSW24 AQUA

Tribal ESSW24 AQUA náušnice sú krásnym šperkom, ktorý bude vyhovovať každej žene. Sú vyrobené z vysoko kvalitnej leštenej nehrdzavejúcej ocele, ktorá vám na prvý pohľad pripomína striebro. Šperky z nehrdzavejúcej ocele môžu byť použité aj citlivou osobou.
Nerezová oceľ, tiež známa ako švédska oceľ, je veľmi trvanlivá a má vysokú tvrdosť. Takže si môžete byť istí, že tento krúžok bude vydržať ešte náročnejšie nosenie, ktoré napríklad nezaberá striebro ani zlato a že šperky sú poškodené. Povrch náušníc je leštený a ich priemer je 9 mm. Celý dizajn je sofistikovaný vo forme malých, malých náušníc s uzamykacím uzáverom. Náušnice sú zdobené kryštálmi Swarovski Elements, svetlo modrou farbou, ktorá sa leskne ako malé diamanty a šperky sú úžasne brilantné.
Náušnice sú dobrý darček, ktorý sa dá nosiť každý deň. Tento originálny kus s jednoduchým dizajnom perfektne dopĺňa oboje denné aj večerné oblečenie a je vhodný pre každú príležitosť. Ozdobte krásnymi šperkami, ktoré sa hodia do každodenného oblečenia a do spoločnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP415
Produktové číslo:  ESSW24AQUA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11