Obnoviť stránku

TRIBAL ESSW12 SAPPHIRE

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESSW12 SAPPHIRE

Náušnice Tribal ESSW12 SAPPHIRE sú vkusné náušnice okrúhleho tvaru, ktoré sú osadené kryštálmi Swarovski Elements v modrej farbe. Kryštály sú zapustené v epoxide pre zamedzenie ich vypadávaniu. Tieto jedinečné ozdoby vašich uší si zachovávajú trblietavý lesk a nežnú krásu po veľmi dlhú dobu.
Náušnice sú vyrobené z chirurgickej ocele najvyššej kvality a ich priemer je 6 mm. Oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje. Šperky z chirurgickej ocele môže bez obáv používať aj citlivá osoba.
Tento originálny kúsok s jednoduchým dizajnom perfektne doplnia denné aj večerné outfity a hodí sa na každú príležitosť. Ozdobte sa krásnym šperkom, ktorý sa hodí na denné nosenie, na párty s priateľmi i do spoločnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ, Krištáľ
Hmotnosť šperku 2,00 g
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP407
Produktové číslo:  ESSW12SAPPHIRE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17