Obnoviť stránku

TRIBAL ESSW08 L.SIAM

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESSW08 L.SIAM

Dámske náušnice Tribal ESSW08 CZAB sú nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá na prvý pohľad pripomína striebro. Náušnice sú osadené prekrásnymi kryštálmi Swarovski Elements v čírej a červenej farbe. Celý dizajn je rafinovane jednoduchý, a napriek tomu dokonale prepracovaný. Náušnice majú zapínanie na africký háčik. Priemer náušníc je 8 mm a ich dĺžka je 21 mm.
Nehrdzavejúca oceľ, nazývaná aj švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvládajú a po čase sa môžu poškodiť. Vyhotovenie a vzhľad týchto náušníc dokonale rozžiari váš outfit.
Elegantné náušnice ESSW08 CZAB sú vhodným darčekom, pre ženy všetkých vekových kategórií, ktorý možno nosiť každý deň a ku každej príležitosti. Budú vyzerať pôsobivo na uškách ako mladej dievčiny, tak i dospelej dámy.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Háčik
Kód:  SP399
Produktové číslo:  ESSW08L.SIAM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04