Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATURIGIN Platinum Blonde 10.0 (40 ml)

4,6 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

NATURIGIN Platinum Blonde 10.0 (40 ml)

Permanentné prírodné farby na vlasy od dánskej značky prírodnej vlasovej kozmetiky NATURIGIN sú tvorené jedinečnou receptúrou obsahujúcou certifikované organické a prírodné ingrediencie. Špeciálna zmes citrónového a mandarínkového esenciálneho oleja a ďalších 10 čistých organických výťažkov a prírodných olejov poskytne vašim vlasom ochranu počas farbenia, dodá im výživu a lesk. Kvalitná prírodná farba na vlasy v odtieni Platinum Blonde 10.0 má príjemnú vôňu, gélovú konzistenciu, neobsahuje amoniak, SLS (Sodium lauryl sulfate), rezorcinol ani parabény, nie je testovaná na zvieratách. Ak hľadáte kvalitu a zároveň vám nie je ľahostajné životné prostredie a vaše zdravie, potom sú farby Naturigin, ktoré získali rad spotrebiteľských ocenení po celom svete, určené práve vám.

Kľúčové vlastnosti prírodnej farby na vlasy NATURIGIN Platinum Blonde 10.0 

  • Permanentná farba na vlasy gélovej konzistencie, s príjemnou vôňou a jedinečnou receptúrou
  • Obsahuje certifikované organické a prírodné ingrediencie
  • Prírodná farba na vlasy dánskej značky NATURIGIN nie je testovaná na zvieratách
  • Citrónový a mandarínkový esenciálny olej + 10 organických výťažkov pre ochranu, výživu a lesk
  • Bez obsahu amoniaku, SLS, rezorcinolu a parabénov
  • Farba na vlasy NATURIGIN Platinum Blonde 10.0 je šetrná k vašim vlasom aj životnému prostrediu

Jednoduché použitie

Krok 1: Nasaďte si priložené jednorazové rukavice, vtlačte obsah tuby do fľaštičky s aktivátorom, tú potom uzavrite a dôkladne premiešajte.

Krok 2: Naneste polovicu zmesi z fľaštičky rovnomerne na vlasové odrasty a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom druhú polovicu zmesi naneste na zostávajúce vlasy a nechajte pôsobiť ďalších 10 minút. Ak farbíte prvýkrát a odrasty nemáte, naneste postupne celý obsah fľaštičky od korienkov vlasov po končeky, rovnomerne do vlasov ľahko vmasírujte a nechajte pôsobiť 30 minút.

Krok 3: Do vlasov pridajte trochu vody, aby zmes vytvorila penu, masírujte vlasy a pokožku hlavy a potom dobre opláchnite vlažnou vodou.

Krok 4: Na vlasy naneste obsah vrecka After Color Treatment (vlasová starostlivosť po farbení) a dôkladne ho vmasírujte do vlasov a pokožky hlavy. Jemne masírujte 2 minúty a potom opláchnite.

Obsah balenia:
Farbiaci krém v tube
Aktivátor
Vlasová starostlivosť
Ochranné rukavice

Zloženie:
Aktivátor:
Aqua/water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum (mineral oil), orbignya oleifera (babassu) seed oil, ceteareth-20, glycerin, phosphoric acid, tetrasodium glutamate diacetate, disodium pyrophosphate, tetrasodium pyrophosphate, etidronic acid, sodium stannate, oxyquinoline sulfate
* Certified Organic

Farbiaci krém:
Aqua/water, sodium coco-sulfate, ethanolamine, myristyl alcohol, cocamide mipa, cocamide mea, cetearyl alcohol, cocamidopropyl betaine, oleth-20, propanediol, tetrasodium glutamate diacetate, sodium sulfite, parfum/fragrance, p-aminophenol, triticum vulgare bran extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, p- phenylenediamine, erythorbic acid, ethoxydiglycol, vitis vinifera seed oil, butyrospermum parkii (shea tree) butter extract, ascorbic acid, 4-amino-2-hydroxytoluene, aloe barbadensis leaf extract, 2-methylresorcinol (substitute for resorcinol), hydrolyzed soy protein, 4-chlororesorcinol, prunus persica kernel oil, prunus armeniaca kernel oil, 2-amino-4-hydroxyethylaminoanisole sulfate, 2-amino-6-chloro-4-nitrophenol, citrus medica limonum (lemon) peel extract*, citrus grandis (grape fruit) peel oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*
* Certified Organic

Vlasová starostlivosť:
Aqua/water, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Cocamidopropylamine oxide, peg-15 coco polyamine, sodium coco-sulfate, propanediol, parfum/fragrance, peg-55 propylene glycol oleate, citric acid, benzyl alcohol, phenoxyethanol, limonene, hexyl cinnamal, potassium sorbate, triticum vulgare bran extract, linalool, ethoxydiglycol, geraniol, Cl 42090, Cl 19140
* Certified Organic


Parametre a špecifikácia

Odtien

Odtieň Blond

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Bez amoniaku, Prírodné zložky či oleje, Vegánska
Forma farby Gélová

Objem

Objem 40 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov
Kód:  VLS12794
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5710216001078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17