Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml

Zháňate kvalitnú hydratáciu a výživu pre vaše vlasy? Pleťové sérum NATURA SIBERICA bude tá pravá voľba. Tieto živé vitamíny okamžite hydratujú vaše vlasy. Chránia vlasy aj pokožku pred škodlivými vplyvmi prostredia a dokonale ich vyživujú. Sérum je spracovávané do mikrogranúl, čím je dosiahnutý okamžitý účinok. Tento nový rad je určený pre starostlivosť o vlasy aj o telo. Výrobok sa aplikuje na suché alebo vlhké vlasy alebo telo.  

Kľúčové vlastnosti pleťového séra NATURA SIBERICA

  • Pleťové sérum NATURA SIBERICA s okamžitým účinkom
  • Poskytuje výživu, hydratáciu a ochranu pred škodlivými vplyvmi prostredia
  • Sérum je spracovávané do mikrogranúl pre okamžitý účinok
  • Nový rad pre starostlivosť o vlasy aj telo
  • Použitie na suché či vlhké vlasy alebo telo
  • Obsahuje živé vitamíny

Unikátne zloženie pleťového séra NATURA SIBERICA

Lesk vašim vlasom dodá extrakt z čučoriedky sibírskej. Pre ľahké tvarovanie vlasov je v sére obsiahnutá šípková ruža Dahurica s vitamínmi B, E a keratínom. Regeneráciu pokožky zaisťuje jerlín japonský. Elasticitu vašej pokožke dodajú výťažky z bobúľ morušky severnej a divoké černice, ktoré sú bohaté na vitamín C.

Zloženie:
Aqua, glycerín, výťažok z ovocia Schizandra Chinensis, extrakt z Pulmonaria officinalis, extrakt z korenia Achillea Asiatica, rastlinný extrakt Rhodiola RoseaWH, extrakt z kvetu Hesperis SibiricaWH, olej z Pinus Sibirica polyglyceryl-6 EstersPS, olivový olej Rosa Canina*, olivový olej Vaccinium Myrtillus, výťažok z ovocia Rubus Chamaemorus, výťažok z kvetu Sophora Japonica, extrakt z kvetov zo šupky Helianthus Annuus, extrakt z kvetu Anthemis Nobilis, extrakt z artemisie vulgaris, tokoferylacetát, panthenol, retinyl palmitát, niacinamid, xantánová guma, gellanová guma, caprylyl/caprylová pšeničná brandži/pšeničné otruby/slamové glykozidy, polyglyceryl-5-oleát, kokosylglutamát sodný, glycerylkaprylát, laktóza, celulóza, oxidy železa, hydroxypropylmethylcelulóza, sľuda, oxid titaničitý, kyselina citrónová, hydroxid sodný, benzylalkohol, Sorbát draselný, parfém, citronellol, hexylklinový, hydroxyisohexyl 3-cyklohexenkarboxaldehyd, limonén, linalool, butylfenylmethylpropion, alfa isomethylimonon.

(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Objem

Objem 125 ml

Typ

Typ Kúry, séra
Kód:  PLK405
Produktové číslo:  4744183010888
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19