Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Tuva Siberica Tuvanský bylinkový balzam na ruky a nechty 75 ml

Pri kúpe 1 ks 4,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,54 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,19 €/ks

NATURA SIBERICA Tuva Siberica Tuvanský bylinkový balzam na ruky a nechty 75 ml

Tuvanský bylinkový balzam NATURA Tuva Siberica s objemom 75 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o pokožku rúk a nechty. Vyniká regeneračnými a ochrannými účinkami. Pokožku intenzívne ošetruje, hydratuje a dodáva jej potrebnú výživu. Zanecháva ju hodvábne jemnú, hebkú a mäkkú. Po aplikácii krému sa budú vaše nechty nádherne lesknúť. Jeho zloženie obsahuje prírodnú látku Altai mumiyo a unikátny komplex siedmich tuvanských byliniek s výbornými liečivými vlastnosťami. Rozmaznávajte svoje ruky a nechty s bylinkovým krémom NATURA Tuva Siberica, aby boli zdravé a pôsobili krásnym a mladistvým vzhľadom.
Aktívne látky:

  • Altai mumiyo predstavuje najcennejšiu prírodnú zložku, ktorá pokožku rúk chráni, regeneruje a omladzuje
  • Komplex siedmich jedinečných tuvanských byliniek pokožku zmäkčuje, vyživuje a zvlhčuje

Použitie:
Naneste balzam na čistú a suchú pokožku rúk a krúživými pohybmi jemne vmasírujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Objem:
75 ml
Zloženie:
Aqua, Glycerín, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprilyc/Capric Triglyceride, cetearyl Alcohol, Izopropyl palmitate, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Panthenol, Vitis vinifera Seed Oil, Pinus pumila Needle Extract, Diplazium Sibiricum Leaf/Stem, ExtractWH, Bergenia crassifolia Extract, Nanophyton erinaceus Extract, Rhododendron Adamsii, Leaf / Stem Extract *, Juniperus Pseudosabina Extract *, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Depuratus Mumijo, Glycyrrhiza glabra Root Extract *, Saponaria Officinalis Root Extract *, Arnica Montana Flower Extract *, Helianthus annuus Seed Oil, Filipendula ulmaria Extract *, Water *, Viola nutans Flower/Leaf/Steam, Pinus Sibirica Seed Oil *, Crepis Sibirica Flower/Leaf/Stem Extract WH, Pinus Sylvestris Bark, Extract *, Betula Alba Leaf Extract *, Agrostis stolonifera ExtractWH, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium cetearyl Sulfate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Caramel, Par FUM, CI 19140, CI 42090.
(*) – z ekologického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné

Objem

Objem 75 ml

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Dámske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Bylinná

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky
Kód:  KSTE840
Produktové číslo:  4680038353017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17