Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Spevňujúci krém na tvár 50 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Spevňujúci krém na tvár 50 ml

Staráte sa o svoju pokožku a snažíte sa ju zachovať stále mladú? Vyskúšajte pleťový krém NATURA SIBERICA. Naozaj funguje. Je to prvotriedny krém, vďaka ktorému bude vaša pokožka vitálna a elastická. Dokáže napnúť pokožku a vyhladiť vrásky. Prirodzený vzhľad pokožky dosiahnete pomocou extraktu z čierneho kaviáru, ktorý je plný proteínov a aminokyselín. Pre spomalenie starnutia pokožky obsahuje tento krém divoko rastúcu rozchodnicu ružovú, ktorá obsahuje účinné látky ako Rosavin, Rosarin a Rosin. Ochranu pred vplyvmi vonkajšieho prostredia vám poskytnú Omega-6 a Pepha-Tight komplexy. Pomocou prírodného Bisabololu dosiahnete dokonalú hydratáciu pokožky. Výsledky uvidíte už po niekoľkých týždňoch, kedy bude vaša pleť mladšia, rozžiarená s vyhladenými vráskami.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému NATURA SIBERICA

  • Pleťový krém NATURA SIBERICA pre stále mladú pokožku
  • Zachováva vitalitu a elasticitu pokožky
  • Dokáže napnúť a vyhladiť vrásky
  • Obsahuje výťažky z čierneho kaviáru pre prirodzený vzhľad
  • Divoko rastúca rozchodnica ružová spomaľuje starnutie pokožky
  • Poskytuje dokonalú hydratáciu pokožky

Prírodný pleťový krém NATURA SIBERICA

Ochranu proti starnutiu podporuje extrakt z mydlice, ktorá stimuluje prirodzenú produkciu kolagénu. Ochranu pred zápalmi získate vďaka extraktu z dubovej kôry, ktorá pôsobí tiež ako antiseptikum a posilňuje cievy. Pre výživu je krém doplnený o koreň ženšenu, ktorý chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Obnovu pokožky zabezpečuje D-panthenol. Pleťový krém NATURA SIBERICA nebsahuje škodlivé chemické komponenty: 0% silikón, 0% minerálne oleje, 0% parabény BHT-BHA, 0% PEG, 0% EDTA.

Spôsob použitia:
Ráno a/alebo večer naneste malé množstvo krému na čistú pokožku. Pre lepší a viditeľnejší efekt používajte s Pleťovým revitalizačným sérom s výťažkom z čierneho kaviáru. Vhodný na každodenné použitie.

Zloženie:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, cetearyl Alcohol, cetearyl Glucoside, sacharidov Isom TritJcum vulgaris Germ Oil*, Panthenol, Glyceryl linolea, Glyceryl v mm, Glyceryl Linolenate, Caviar Extra* Robur Bark Extract*, Rhodiola Rosea Root Extract (WH), Cetraria nivalis Extract WH 'Pinus pumila Needle Extract Malva Sylvestris Flower Extract*, Sodium polyacryl, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersF Dehydroacetic Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

(*) Issued from organic agriculture
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative
(WH) Wild harvested Siberian plants' organic extracts

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK397
Produktové číslo:  4744183010369
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12