Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Northern Cleansing Micellar Water 200 ml

1,0 1 hodnotení
Zľavnené -44 %
6,70 € 11,90 €

NATURA SIBERICA Northern Cleansing Micellar Water 200 ml

Hýčkajte svoju pleť tou najlepšou prírodnou kozmetikou. Severská micelárna voda Natura Siberica s obsahom divokých sibírskych bylín vašu pleť dokonale vyčistí a zároveň osvieži. Pokožku navyše hydratuje, minimalizuje póry a hravo si poradí aj s očným make-upom. Vaša pleť bude na prvý pohľad hebká a svieža. Svojou ľahkou štruktúrou micelárna voda účinne zaistí každodennú starostlivosť o pokožku tváre a v oblasti očí. Vďaka unikátnej receptúre, ktorá kombinuje drevené uhlie a organické výťažky z komonice, ostružiny morušky a schizandry čínskej, odstráni nečistoty a čistí póry. Vaša pleť bude priam nabitá vitamínmi, zregenerovaná a tak viac odolná. Po každej aplikácii micelárnej vody sa budete cítiť jedineční a pripravení do nového dňa.

Kľúčové vlastnosti micelárnej vody NATURA SIBERICA, 200 ml

  • Severská micelárna voda dokonale vyčistí pleť
  • Pleťová voda minimalizuje póry a odstráni očný make-up
  • Pokožka je po aplikácii micelárnej vody hebká, jemná a žiari
  • Pleť zostane hydratovaná, zregenerovaná a odolná
  • Unikátna receptúra kombinuje drevené uhlie s organickými výťažkami
  • Micelárna voda je určená na každodennú starostlivosť o pokožku tváre a oblasť očí
  • Objem pleťovej vody je 200 ml

Unikátne zloženie kozmetiky NATURA SIBERICA

Prírodná kozmetika obsahuje vysoké množstvo výťažkov z voľne rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého Východu. Všetky produkty NATURA SIBERICA sú hypoalergénne, bez parabénov, syntetických vôní, SLS a obsahujú organické extrakty.
Aplikácia:
Pred použitím dobre pretrepte, naneste čistiacu vodu na odličovací tampón a jemne čistite pokožku tváre a oblasť očí. Môže sa objaviť prírodný sediment.

Zloženie:
Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract, Saccharide Isomerate, Geranium Sibiricum Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Betula Alba Juice, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glitamate, Glyceryl Caprylate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citrid Acid, Sodium Citrate, Charcoal Powder, Parfum


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  DEKO1838
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4743318167763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19