Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Intensive Hydration Shampoo 400 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Intensive Hydration Shampoo 400 ml

Starostlivosť, ktorá doslova nabije vaše vlasy živinami a dodá im oslnivý lesk, objem a žiarivosť? To je prírodný šampón NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Intensive Hydration. Nadvihne vlasy už od korienkov a robí ich hustejšími. Jemná pena vlasy šetrne umýva. Zloženie prírodného pôvodu s obsahom rakytníka altajského, marockého arganového oleja a oleja bieleho sibírskeho ľanu napomáha tvorbe keratínu, vďaka čomu sú vaše vlasy neskutočne žiarivé a vitálne. Žihľava a ruža zase udržujú vo vlasových vláknach vlhkosť, vlasy sa tak nestrapkajú a vyzerajú veľmi zdravo. Navyše šampón NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Intensive Hydration chráni vlasy pri tepelnej úprave fénom, kulmou alebo žehličkou.

Kľúčové vlastnosti šampónu NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Intensive Hydration Shampoo 400 ml

  • Tekutý šampón NATURA SIBERICA je určený pre normálne a suché vlasy
  • Jemná pena šetrne, ale efektívne čistí vlasovú pokožku a vlasy
  • Dodáva hustotu, objem a oslnivý lesk
  • Zloženie prírodného pôvodu s obsahom rakytníka altajského, marockého arganového oleja a oleja bieleho sibírskeho ľanu
  • Vyživuje, hydratuje a pomáha pri tvorbe keratínu
  • Šampón NATURA SIBERICA Sea-Buckthorn Intensive Hydration chráni vlasy pri tepelnej úprave fénom, kulmou alebo žehličkou
  • Vlasy sú žiarivé, vitálne a zdravé

Použitie:
Naneste šampón na mokré vlasy, masírujte do vytvorenia peny, opláchnite vodou, opakujte podľa potreby.

Zloženie:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Glyceryl Oleate, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine(HR), Pineamidopropyl Betaine(PS), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil(*), Linum Usitatissimum Seed Oil(*) , Argania Spinosa Kernel Oil(*), Panax Ginseng Root Extract(*), Larix Sibirica Needle Extract(*), Polyquaternium-44, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Achilles Asiatics Extract(WH), Pinus Sylvestris Bark Extract(*), Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Biotin, Folic Acid, Cyanocobalamin, Niacinamide, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Riboflavin, Thiamine, Yeast Polypeptides, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, CI 15985, Cl 19140, Limonene.

(*) – Issued from organic agriculture
(WH) – Wild harvested Siberian Plants Organic Extracts
(HR) – Altai Oblepikha Oil Derivative
(PS) – Siberian Pine Oil Derivative


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Hladký účes

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Suché

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSVL4510
Produktové číslo:  4744183010338
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09