Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Beluga shampoo 250 ml

5 10 hodnotení

NATURA SIBERICA Beluga shampoo 250 ml

Šampón na rast vlasov od značky Natura Siberica je skvelým kokteilom prírodných zložiek, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre mužov a ich potreby. Veľmi intenzívne čistí pokožku hlavy a vlasov. Ubúda vypadávanie vlasov a rýchlejšie rastú nové. Sú opäť krásne a zdravé. Šampón obsahuje extrakt z kaviáru belugy, ktorý je zdrojom mnohých vitamínov a stimuluje rast vlasov. Skvelý je aj divoký chmeľ pre čistú pokožku hlavy a vitamín B. 

Kľúčové vlastnosti šampónu na rast vlasov

  • Šampón na rast vlasov je ideálny pre potreby mužov
  • Intenzívne čistí pokožku hlavy a vlasy
  • Pomáha im opäť rásť a znižuje intenzitu vypadávania
  • Je zdrojom mnohých vitamínov a prospešných látok

Aktívne látky:
Sibírsky extrakt z kaviáru je zdrojom omega-3 mastných kyselín, bielkovín, vitamínov. Stimuluje rast vlasov a posilňuje vlasové korienky.
Divoký chmeľ čistí vlasovú pokožku do hĺbky.
Vitamín B vyživuje a posilňuje vlasové korienky.
Čistý taurín pomáha predchádzať vypadávaniu vlasov. 

Typ vlasov:
Je vhodný pre všetkých, ktorí majú problémy s vypadávaním vlasov. 

Použitie:
Naneste potrebné množstvo šampónu do mokrých vlasov a jemne masírujte, kým sa nevytvorí pena. Potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pineamidopropyl BetainePS, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arctium Lappa Root Extract, Glycine Soja Oil, Caviar Extract, Humulus Lupulus Extract, Biotin, Folic Acid, Cyanocobalamin, Niacynamide, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Riboflavin, Thiamine, Yeast Polypeptides, Taurina, Rosa Canina Fruit Extract*, Althaea Officinalis Root Extract*, Urtica Dioica Leaf Extract*, Spiraea Ulmaria Extract*, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Sorbus Sibirica ExtractWH, Abies Sibirica Needle ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Achillea Asiatica ExtractWH, Diplazium Sibiricum ExtractWH, Cetraria Nivalis ExtractWH, Citric Acid, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Linalool, Limonene, CI16035, CI44090, CI42090

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS757
Produktové číslo:  4744183012950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12