Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATURA SIBERICA Royal Caviar Gift Set

3,0 1 hodnotení

NATURA SIBERICA Royal Caviar Gift Set

Darčeková sada certifikovanej prírodnej BIO kozmetiky NATURA SIBERICA Royal Caviar Gift Set obsahuje špičkové prípravky s prírodnými extraktmi z divoko rastúcich bylín na Sibíri. Nájdete v nej pleťový krém a krém na oči s čiernym kaviárom. Spevňujúci krém na tvár NATURA SIBERICA Royal Caviar Extra-Lifting Face Cream s objemom 50 ml obnovuje vitalitu a pružnosť pleti, spevňuje ju a vyhladzuje vrásky a jemné linky. Obsahuje výťažky z čierneho kaviáru plné proteínov a aminokyselín, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu a dodávajú pleti prirodzený vzhľad. Ďalej je prípravok obohatený o komplex Omega-6, ktorý pleť vyživuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Prírodný Bisabolol jej poskytuje hĺbkovú hydratáciu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady NATURA SIBERICA Royal Caviar Gift Set s čiernym kaviárom

  • Spevňujúci krém na tvár NATURA SIBERICA Royal Caviar pre vitálny a mladistvý vzhľad
  • Pleť spevňuje, hĺbkovo hydratuje, vyživuje a eliminuje tvorbu vrások
  • Výťažky z čierneho kaviáru podporujú tvorbu kolagénu
  • Spevňujúci krém na oči NATURA SIBERICA Royal Caviar sa stará o jemnú pleť okolo očí
  • Prírodné zloženie s čiernym kaviárom účinne redukuje vrásky a znižuje ochabovanie pleti
  • Liftingový Complex Liftonin pokožku omladzuje a obnovuje jej štruktúru a pevnosť

Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť liftingového krému NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming

Spevňujúci krém na oči NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream s ľadovo chladivým efektom s objemom 15 ml sa jemne stará o citlivú pleť okolo očí. Dlhodobo ju hydratuje a spomaľuje známky starnutia. Jeho prírodné zloženie s čiernym kaviárom účinne redukuje vrásky a zvyšuje hustotu kolagénu, čím zabraňuje ochabovaniu pleti. Obsiahnutá organická ružová voda odstraňuje opuchy a tmavé kruhy pod očami a dodáva pokožke svieži vzhľad. Liftingový Complex Liftonin obnovuje štruktúru pleti, tonizuje a zanecháva ju omladenú, pružnú a vláčnu. Obidva prípravky neobsahujú škodlivé chemické komponenty, ako sú silikóny, parabény BHT-BHA, minerálne oleje, PEG či EDTA.

Obsah sady:

  • Spevňujúci krém na tvár NATURA SIBERICA Royal Caviar Extra-Lifting Face Cream s objemom 50 ml
  • Spevňujúci krém na oči NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream s objemom 15 ml

Zloženie spevňujúceho krému:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Triticum Vulgare Germ Oil, Saccharide Isomerate, Algae Extract, Pullulan, Panthenol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Caviar Extract, Oenothera Biennis Oil(*), Saponaria Officinalis Root Extract(*), Quercus Robur Bark Extract(*), Rhodiola Rosea Root Extract(WH), Cetraria Nivalis Extract(WH), Pinus Pumila Needle Extract(WH), Bisabolol, Zingiber Officinale Root Extract, Malva Sylvestris Flower Extract(*), Sodium Polyacrylate, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters(PS), Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid
Zloženie krému na oči:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Octyl- dodecanol, Silica, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Saccharide Isomerate, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Oxido Reductases, Glycine Soja Protein, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Cetraria Nivalis Extract(WH), Larix Sibirica Needle Extract(WH), Caviar Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters(PS), Chamomilla Recutita Flower Water(*), Rosa Damascena Flower Water(*), Rhodiola Rosea Root Extract(WH), Linum Usitatissimum Seed Oil(*), Triticum Vulgare Germ Oil(*), Anthemis Nobilis Flower Extract(*), Panthenol, Glycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Sodium Polyacrylate, Benzyl Alcohol, Dehydro- acetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, CI 77891, CI 77491

Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL697
Produktové číslo:  4743318101514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14