Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Regeneračné sérum na tvár 30 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Regeneračné sérum na tvár 30 ml

Zháňate prírodný produkt pre maximálnu hydratáciu vašej pokožky? Vyskúšajte pleťové sérum NATURA SIBERICA. Skutočne funguje. Toto regeneračné sérum na tvár obsahuje výťažok z čierneho kaviáru, ktorý dodáva pokožke potrebné proteíny, vitamíny a aminokyseliny. Dokáže naviazať vodu v bunke ako gélovú látku, vďaka tomu zostanú kožné tkanivá maximálne hydratované a vláčne. Pleťové sérum NATURA SIBERICA pomocou nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej preniká hlboko do pokožky, kde uzavrie vodu v bunkách a tým zabraňuje vysušovaniu pleti. Na povrchu pokožky vytvorí ochranný zvlhčujúci film, čím dosiahnete liftingový efekt. Pleťové sérum NATURA SIBERICA je vhodné pre každodenné použitie. Vaša pokožka bude oddýchnutá, žiarivá a vrásky viditeľne vyhladené.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra NATURA SIBERICA

  • Pleťové sérum NATURA SIBERICA pre maximálnu hydratáciu pokožky
  • Regeneračné účinky vďaka výťažku z čierneho kaviáru
  • Viaže vodu v bunke, tým zabraňuje vysušovaniu pokožky
  • Vytvára ochranný film na pokožke s liftingovým efektom
  • Zužuje póry a obnovuje pokožku
  • Zaisťuje ochranu proti voľným radikálom

Prírodné pleťové sérum NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA je zložená z prírodných organických zložiek ako je extrakt z pľuzgierky islandskej. S jej pomocou bude vaša pokožka tonizovaná a má tiež protizápalové, antioxidačné a anitbakteriálne vlastnosti. O obnovu pokožky sa postará D-panthenol, ktorý zužuje póry a obnovuje pokožku. Pleťové sérum NATURA siberica má protizápalový efekt vďaka extraktu z pľúcnika lekárskeho. Tento regeneračný krém sa postará aj o ochranu proti voľným radikálom pomocou extraktu zo zeleného čaju, ktorý má vysoký antioxidačný účinok a je obohatený o vitamíny C a E. Výrobok neobsahuje škodlivé chemické komponenty: 0 % silikón, 0 % minerálne oleje, 0 % parabény BHT-BHA, 0 % PEG, 0 % EDTA.

Spôsob použitia:
Ráno a/alebo večer naneste malé množstvo séra na čistú pokožku, vyhýbajte sa oblasti okolo očí. Vhodné na každodenné použitie.

Zloženie:
Aqua, Pulmonaria Officinalis Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Cetraria Islandica Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Glycerin, Caviar | Extract (Acipenser Stellatus), SaccharideIsomerate, Pine Oil Polyglyceryl-6 Esters, Hyaluronic Acid, Panthenol, niacinamid, xantan Gum, Iron Oxides, Mica, Titanium Dioxide, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  PLK398
Produktové číslo:  4744183010383
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03