Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

NATURA SIBERICA Rakytníkový výživný krém na ruky 75 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,30 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,98 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,67 €/ks

NATURA SIBERICA Rakytníkový výživný krém na ruky 75 ml

Ak dbáte o svoju pleť, nemali by ste zabúdať tiež na náležitú starostlivosť o pokožku rúk, ktorá môže prezradiť známky staroby. Denná starostlivosť s prírodným rakytníkovým krémom na ruky NATURA SIBERICA pomôže na dlho zachovať mladosť a krásu vašich rúk. Jeho unikátne prírodné zloženie a obsah liečivého rakytníka zaručuje výživu potrebnými vitamínmi a hĺbkovú hydratáciu pokožky. Pri manuálnej práci oceníte aj jeho hojaci účinok a výbornú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Rakytníkový krém NATURA SIBERICA je to najlepšie, čo môže príroda dať vašim rukám. 

Hlavné prednosti rakytníkového krému na ruky NATURA SIBERICA

  • Už po prvom použití zostane pokožka rúk hebká a chránená
  • Uchovajte si na dlho mladosť a krásu vašich rúk s rakytníkovým krémom na ruky NATURA SIBERICA
  • Poskytuje hĺbkovú hydratáciu a výživu pokožky
  • Pôsobí hojacim účinkom a výborne chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
  • Obsahuje potrebné vitamíny a jedinečnú kombináciu prírodných olejov
  • Neobsahuje parabény, SLS, syntetické vône a farbivá

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírskej tajomstvo krásy na senzačnú prírodnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom Východe sú zachované chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na udržanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využívajú minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Olej rakytníka altajského a láskavca je jedinečná kombinácia zaručujúca dennú výživu a hĺbkovú hydratáciu pokožky rúk.
  • Olej zo semien brusníc nasycuje pokožku potrebnými vitamínmi, pôsobí hojacim účinkom a výborne chráni pokožku pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia.

Použitie:
Naneste malé množstvo krému na suchú a čistú pokožku rúk a jemne vmasírujte.

Zloženie:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*, Saccharide Isomenate, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sorbus Sibirica ExtractWH, Geranium Sibiricum ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Crepis Sibirica ExtractWH, Amaranthus Caudatus Seed Oil*, Sodium Stearoyl Glutamate, Xantham Gum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, CI 19140, CI 15985, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Linalool

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné

Objem

Objem 75 ml

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Dámske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Ovocná

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  TM322
Produktové číslo:  4744183010222
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18