Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Prírodné siberské maslo 120 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Prírodné siberské maslo 120 ml

Vaše nohy si po dlhom dni zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť a ochranu. Doprajte im pozornosť a povznášajúci pocit ako v SPA! Prírodný krém na nohy NATURA SIBERICA so sibírskym maslom pôsobí na chodidlá ako omladzujúci, hojaci a výživný balzam. Vďaka jeho prírodnému zloženiu a bohatosti na vitamíny, mastné kyseliny a antioxidantny pokožku upokojuje, vyživuje a zanecháva ju zamatovo jemnú, a to aj v prípade, že je ozaj veľmi vysušená. O jej ďalšiu ochranu sa postará extrakt zo schizandry čínskej, ktorá zároveň stimuluje jej metabolizmus, spevňuje ju a tonizuje. Regeneračné a hojace vlastnosti krému na nohy NATURA SIBERICA sú výborné aj na liečbu prípadných zápalov a kožnej mykózy. 

Hlavné prednosti krému na nohy NATURA SIBERICA

  • Obsah prírodných olejov účinne hojí mikrotrhliny, mozole a drobné praskliny
  • Podporuje látkovú premenu a stimuluje metabolizmus
  • Omladzuje pokožku s tonizujúcim efektom a zlepšuje jej elasticitu
  • Vhodný na liečbu zápalov a kožnej mykózy
  • Intenzívna ochrana chodidiel pred zápalmi a nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
  • Krém na nohy NATURA SIBERICA navráti vašim nohám ľahkosť, jemnosť a zdravie

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA premenila sibírske tajomstvo krásy v senzačnú prírodnú starostlivosti o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom východe sú zachovalé chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov k uchovaniu zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využíva krém minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Schizandra čínska má tonizujúci efekt, zvyšuje ochrannú funkciu pokožky a stimuluje metabolizmus. Schizandra spevňuje a chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. 
  • Cédrový olej je cenným zdrojom mastných kyselín a antioxidantov, ktoré pomáhajú k omladeniu pokožky a k zlepšeniu jej elasticity.
  • Levanduľový olej má regeneračné vlastnosti, podporuje hojenie mikrotrhlín, mozoľov a iné poškodenia pokožky.
  • Vitamíny E a C sú známe pre svoje antioxidačné účinky

Použitie:
Na čistú a suchú pokožku nôh naneste malé množstvo krému. Vmasírujte ľahkými pohybmi. Používajte podľa potreby.
Zloženie:
Aqua, Stearic Acid, Izopropyl palmitate, Cetyl palmitate, Glycerín, Butyrospermum Parkii Butter*, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Citrus Medica limonum Oil*, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Essential Oil*, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Achillea Asiatica Extract (WH), Anemonoides Altaic Extract (WH), Geranium Sibiricum Extract (WH), Pinus Sibirica Needle Extract (WH), Benzyl Alcohol, Glyceryl undecylenate, Limonene**, Linalool**, Citral**.
(*) Issued from organic agriculture
(**) Natural components of essential oils
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Siberian Pine Oil Derivative

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 120 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém
Kód:  NOH073
Produktové číslo:  4744183010499
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19