Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Royal Caviar Collagen Wrinkle Filler 40 ml

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Royal Caviar Collagen Wrinkle Filler 40 ml

Krásna a mladistvá pleť bez použitia injekčných výplní? Áno, s polykolagénovou výplňou vrások NATURA SIBERICA! Obsahuje čierny kaviár, ktorý efektívne vyhladzuje vrásky a redukuje ochabnutý vzhľad pokožky. Prírodný kolagénový krém NATURA SIBERICA spolu s omladzujúcimi účinkami tiež okamžite eliminuje všetky známky únavy a dodá pleti žiarivý a zdravý vzhľad vďaka obsahu vitamínu C. Zloženie z organických extraktov navracia pleti vitalitu, pružnosť a účinne ju chráni pred vonkajšími vplyvmi. Tešte sa z vyhladených vrások a jemných liniek už po niekoľkodňovom používaní. 

Hlavné prednosti polykolagénovej výplne vrások NATURA SIBERICA 40 ml

  • Plnohodnotná alternatíva injekčných výplní
  • Zaručené výsledky vďaka obsahu čierneho kaviáru a organických extraktov z voľne rastúcich bylín Sibíri
  • Vyhladené jemné linky a vrásky už za niekoľko dní
  • Okamžite rozjasňuje a revitalizuje unavenú pleť
  • Vypĺňa a redukuje vrásky, zjemňuje, vyživuje a regeneruje pleť
  • Zastavte čas prírodnou cestou s polykolagénovou výplňou vrások NATURA SIBERICA
  • Úplne prírodný kolagénový krém bez škodlivých chemických komponentov

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírske tajomstvo krásy v senzačnú prírodnú starostlivosti o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom východe sú zachovalé chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na uchovanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využíva sa minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Čierny kaviár svojou prírodnou biologickou aktivitou prevyšuje účinky bežne využívaných kozmetických zložiek. Je významným činiteľom pri redukcii vrások, spomaľuje proces starnutia. Mastné kyseliny obsiahnuté v kaviáru ovplyvňujú stratu vody na minimum tak, aby pleť zostala dlho svieža a mladá.
  • Omega 6 vyživuje, detoxikuje a podporuje ochrannú funkciu pokožky. Znižuje priepustnosť stien krvných ciev a zvyšuje ich elasticitu. Zvýrazňuje kontúry tváre a brady.
  • D-Panthenol zužuje póry, obnovuje a zlepšuje bunkový metabolizmus pokožky.
  • Hydratačný komplex MoistUp zvlhčuje a zjemňuje pleť.
  • Organický extrakt z archangeliky lekárskej má upokojujúce a protizápalový účinok, zmierňuje stres a má antimikrobiálne vlastnosti.
  • Organický extrakt zo šalvie normalizuje funkciu mazových žliaz. Odstraňuje podráždenie, dezinfikuje, zjemňuje pokožku, vyhladzuje vrásky a pleť príjemne osviežuje. 
  • Organický extrakt z túžobníka má antiseptické a antioxidačné vlastnosti, obsahuje vitamín C, obnovuje pokožku, tonizuje a pridáva zdravý vzhľad.

Použitie:
Aplikujte malé množstvo podľa potreby na vyčistenú pleť tváre. Osobitnú pozornosť venujte najviac viditeľným vráskam. Vhodné na každodenné cieľové použitie na vyhladenie hlbokých vrások.

Obmedzenie:
Nie je doporučené aplikovať ako základ pod tónovací prostriedok.
Zloženie:
Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dicaprylyl Ether, Gtyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Methyl Glucose Sesauistearate, Caviar Extract (AciDenser Stellatus), Pine Oil Polyglyceryl-6 Esters, Angelica Archangelica Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Salvia Officinalis Extract , Rhodiola Rosea Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Cladonia Nivalis Extract, Malva Sylvestris Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Extract, Honey, Acacia Senegal Gum, Squalane Sorbitol, Linoteic Acid, Oleic Acid, Linolenic Acid, Panthenol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xantan Gum, Silica, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 40 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zrelá

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK400
Produktové číslo:  4744183010352
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12