Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set

NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set

Darčeková sada certifikovanej prírodnej BIO kozmetiky NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set obsahuje špičkové čistiace prípravky s prírodnými extraktmi z divoko rastúcich bylín na Sibíri. Nájdete v nej micelárnu vodu a čistiace maslo s dreveným uhlím. Severná čistiaca micelárna voda NATURA SIBERICA Northern Collection Cleansing Micellar Water s objemom 200 ml so sviežou ľahkou textúrou ľahko a účinne pleť a okolie očí čistí a odstraňuje všetky nečistoty a upchaté póry. Zanecháva pokožku dokonale čistú, sviežu a hodvábne jemnú. Jej unikátne zloženie obsahuje drevené uhlie a organické výťažky z komonice severnej, ostružiny morušky a klanoprašky (schizandry), ktoré pleť regenerujú, hydratujú a dodávajú jej potrebné vitamíny.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set s dreveným uhlím

  • Severná čistiaca micelárna voda NATURA SIBERICA Northern Collection pre dokonale čistú pleť
  • Účinne pleť čistí a odstraňuje nečistoty
  • Drevené uhlie čistí póry a vyhladzuje pokožku
  • Severné čierne čistiace maslo NATURA SIBERICA Northern Collection sa stará o suchú a citlivú pleť
  • Bohatá štruktúra sa pri kontakte s vodou premení na čistiace pleťové mlieko
  • Efektívne odstraňuje odolný make-up a očné líčenie

Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť čierneho čistiaceho masla NATURA SIBERICA Northern Collection

Severné čierne čistiace maslo NATURA SIBERICA Northern Collection Black Cleansing Butter s objemom 120 ml je vhodné na starostlivosť o suchú a citlivú pleť. Jeho prednosťou je bohatá štruktúra, ktorá sa pri kontakte s vodou premení na hodvábne čistiace pleťové mlieko. Hravo si poradí s odstránením odolného make-upu a očného líčenia. Obsiahnuté drevené uhlie účinne čistí póry a absorbuje nečistoty. Organický ľanový olej pleť zjemňuje a dodáva jej výživu. Po aplikácii prípravku bude vaša pleť zamatovo hebká a vláčna, žiariaca čistotou a sviežosťou.

Obsah sady:

  • Severná čistiaca micelárna voda NATURA SIBERICA Northern Collection Cleansing Micellar Water s objemom 200 ml
  • Severné čierne čistiace maslo NATURA SIBERICA Northern Collection Black Cleansing Butter s objemom 120 ml

Zloženie micelárnej vody:
Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Saccharide Isomerate, Geranium Sibiricum ExtractWH*, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Betula Alba Juice*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Citrate, Charcoal Powder, Parfum
Zloženie čistiaceho masla:
Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-10 Oleate, Cera Alba*, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Charcoal Powder, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rhodiola Rosea Root Extract WH*, Tocopherol, Parfum, Limonene

Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL694
Produktové číslo:  4743318101484
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06