Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Husté sibírske biele maslo na telo 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Husté sibírske biele maslo na telo 200 ml

Starajte sa o svoje telo s láskou a zároveň šetrne. Výrobca telovej kozmetiky Natura Siberica vám prináša husté sibírske telové maslo na báze čistého včelieho vosku a prírodných olejov z ôsmich sibírskych rastlín. Olej z sibírskeho cédru a borievkový olej odstraňujú opuchy a zlepšujú krvný obeh. Olej z jedle sibírskej vyhladzuje pokožku a zlepšuje elasticitu. Olej z rakytníka rešetliakového a olej zo semienok ostružiny morušky podporujú aktívne regeneráciu pleti a chránia ju pred pôsobením voľných radikálov. Olej z šalvie hájnej intenzívne vyživuje, olej z šípok Dahurica tonizuje a spevňuje pokožku, olej z bieleho sibírskeho ľanu vyživuje pokožku vitamínom E a upokojuje ju.

Kľúčové vlastnosti telového masla Natura Siberica

  • Obsahuje prírodné oleje z ôsmich sibírskych rastlín
  • Natura Siberica je telové maslo
  • Odstraňuje opuchy a zlepšuje krvný obeh
  • Vyhladzuje pokožku a zlepšuje jej elasticitu
  • Podporuje aktívnu regeneráciu pleti
  • Maslo Natura Siberica obnovuje tonus pleti a spevňuje pokožku
  • Krém je obohatený o vitamín E

Spôsob použitia:
Naneste krém na pokožku ľahkými masážnymi pohybmi, venujte zvláštnu pozornosť problémovým oblastiam

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Cera Alba *, Linum Ussitatissimum Seed Oil *, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Pinus siberica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Parfum, Trimethylcyclohexyl butylcarbamate, Pinus siberica Seed Oil (WH), Rosa Canina Seed Oil *, Sodium Polyacrylate, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Empetrus Nigrum Fruit Juice, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pinus pumila Needle Extract (WH), Abies Sibirica Needle Extract (WH), Juniperus Sibirica Needle Extract (WH), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Salvia Officinalis Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.
(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Siberian Pine Oil Derivative

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Spevnenie pokožky
Kód:  TM319
Produktové číslo:  4744183010017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09