Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Copenhagen Krém na tvár proti známkam starnutia 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Copenhagen Krém na tvár proti známkam starnutia 50 ml

Zháňate krém na tvár proti známkam starnutia? Vyskúšajte pleťový krém NATURA SIBERICA Copenhagen. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu intenzívne vyživuje pokožku a viditeľne ju omladzuje. Napomáha mu v tom extrakt z čierneho kaviáru, ktorý je bohatý na vitamíny a minerály. Zjemňuje pokožku, tá potom vyzerá mladšie a zdravšie. Pleťový krém NATURA SIBERICA je vhodný na všetky typy pleti.  

Kľúčové vlastnosti pleťového krému NATURA SIBERICA Copenhagen

  • Pleťový krém NATURA SIBERICA proti starnutiu pleti
  • S extraktom z čierneho kaviáru
  • Pokožku dokonale vyživuje a omladzuje
  • Nanáša sa na čistú tvár
  • Na všetky typy pleti

Zložky nachádzajúce sa v pleťovom kréme NATURA SIBERICA Copenhagen

Upokojujúci efekt pokožke dodáva divoko rastúca sibírska bylina, ktorá obsahuje taníny, vitamíny a saponíny. Vďaka tomuto zloženiu zostáva pokožka hebká a jemná. Dokonalú vlhkosť pokožky zaisťuje kyselina hyauloronová. Ochraňuje pleť pred vysúšaním a vypĺňa jemné vrásky. Pleťový krém NATURA SIBERICA dokáže udržať pokožku pevnú a elastickú pomocou omega 6 a panthenolu, ktorý aktivuje regeneračné procesy. Najväčšou devízou tohto krému je extrakt z čierneho kaviáru, ktorý dokáže omladiť pokožku vďaka svojmu zloženiu. Je bohatý na vitamíny, minerály, a tak pomáha spomaliť proces starnutia. Doprajte svojej pleti dokonalú starostlivosť s pleťovým krémom NATURA SIBERICA.

Spôsob použitia:
Aplikujte malé množstvo krému na vyčistenú tvár.

Zloženie:
AQUA OCTmDODECANOL. DNCAPRYuYL ETHER. GuYCERYL stearát. Cetearyl Alcohol YCERN PANTHENOL Triticum E GERM OL Butyrospermum parku BUTTER. GLYCERYu linolea p RSCALEAF Nolen. Tocopheryl ACETATE. CAVIAR Extract RCA EXTRACT. Esculenta Extract. RHODNOUA Rose ROOT EXTRACTw Sorbus Russ sibirica NEEDLE EXTRACT Cetraro NMALIS EXTRACT PINUS SIER CA NEEDLE TRACT HESPERS SBIRICA EXTRACTw ". Agrostis SIBERICA EXTRACT SODIUM Carbomer. Palmitoyl peptidov 5. sooUM AscoRByn Phosphate. SOD (UNM Stearoyl GuuTAMATE. BENZYL Alcohol Hm HE mGLYCERIN PARFUM, CITRICACID, a 28440, Cl 42051.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Proti vráskam

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK396
Produktové číslo:  4744183016590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19