Obnoviť stránku

Náhrdelník TRIBAL NLM50

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Náhrdelník TRIBAL NLM50

Náhrdelník Tribal NLM50 je nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.

Tento exkluzívny dámsky náhrdelník je masívnejšieho vzhľadu, ale stále je veľmi elegantný, predovšetkým vďaka drobným kryštálom, ktoré náhrdelník zdobia a dodávajú mu jemnejší vzhľad a žiarivosť. Je vyrobený s veľkou precíznosťou a vďaka jeho tvaru na krku drží veľmi presný oblý tvar.

Veľká výhoda náhrdelníka je, že má jeden veľký článok pri zapínaní, ktorý možno kedykoľvek ľubovoľne odobrať, alebo opäť pripnúť. Vďaka tomu je možné rýchlo nastaviť jeho dĺžku tak, aby presne vyhovovala vašim predstavám. Tento náhrdelník je vhodným darčekom, ktorý možno nosiť každý deň.
Šírka:
najširšia 18 mm
najužšia 12 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náhrdelník

Osadenie, kamienky

Osadenie Kryštály

Veľkosť

Veľkosť 45 cm (450 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ, Krištáľ
Hmotnosť šperku 81,00 g
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP136
Produktové číslo:  NLM50

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04