Obnoviť stránku

N.A.E. Bellezza Box

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

N.A.E. Bellezza Box

Darčeková kozmetická sada pre ženy N.A.E. Bellezza v sebe spája skrášľujúce vlastnosti prírody a znalosti talianskeho bylinkárstva. Receptúry výrobkov talianskej značky N.A.E. Bellezza sú prvotriednou zmesou organických zložiek. V atraktívnej darčekovej sade nájdete denný a nočný krém, ktoré účinne pomáhajú bojovať proti prejavom starnutia zrelej pleti, vráskam a strate jej elasticity. Kvalitné produkty sú certifikované Ecocert Greenlife ako COSMOS Organic podľa COSMOS štandardov, 98 % ingrediencií je prírodného pôvodu, z toho 26 % pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Receptúry sú vegánské, bez silikónov. Stimulujte s organickými krémami N.A.E. Bellezza príjemne a šetrne prirodzenú schopnosť pokožky obnovovať sa a pomôžte jej, aby si udržala svoju pružnosť a hebkosť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady N.A.E. Bellezza Box

  • Sada krémov výbornej talianskej značky N.A.E. Bellezza
  • Receptúry organickej kozmetiky vychádzajúce zo znalostí talianskeho bylinkárstva
  • Denný krém N.A.E. Bellezza Anti-Age predchádza strate elasticity pleti, bojuje proti jej starnutiu
  • Obsahuje organický olej z hroznových semien, extrakt z aloe vera a kyselinu hyalurónovú
  • Nočný krém N.A.E. Bellezza Anti-Age sa stará o pleť celú noc a zabraňuje tvorbe vrások
  • Obsahuje extrakt z morskej levandule a aloe vera a kyselinu hyalurónovú
  • Oba krémy sa svojimi účinkami aj vôňou vzájomne dopĺňajú a pomáhajú bojovať s príznakmi starnutia pleti

N.A.E. Bellezza Anti-Age Day Cream s tajomstvom a silou prírody

Vďaka spojeniu organického oleja z hroznových semien, extraktu z aloe vera a kyseliny hyalurónovej pomáha omladzujúci denný krém N.A.E. Bellezza predchádzať strate elasticity pleti a bojovať proti starnutiu. Každý deň hydratuje a chráni vašu pleť a zanecháva ju hladšiu a rozžiarenú. Navyše je jeho textúra ľahká a hebká, ľahko sa vstrebáva, s veľmi príjemnou ovocnou vôňou.

Aktívne látky:
Organický olej z hroznových semien – vitamín A a E, silné antioxidačné a omladzujúce vlastnosti
Organická aloe vera – významné hydratačné a upokojujúce vlastnosti

Typ pleti:
Zrelá, citlivá, normálna, zmiešaná

Spôsob použitia:
Nanášajte na tvár a krk každé ráno krúživými pohybmi.

Zloženie:
Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Coco-caprylate/caprate, Helianthus annuus hybrid oil*, Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter*, Glyceryl behenate, Glyceryl stearate, Dicaprylyl ether, Sorbitan caprylate, Benzyl alcohol, Sodium stearoyl glutamate, Cetearyl glucoside, Microcrystalline cellulose, Parfum, Xanthan gum, Citric acid, Hydrolyzed hyaluronic acid, Vitis vinifera seed oil*, Dehydroacetic acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Tocopherol, Sodium hydroxide, *ingrediencie z organického poľnohospodárstva

N.A.E. Bellezza Anti-Age Night Cream omladzuje vašu pleť počas spánku

Vďaka spojeniu extraktu z morskej levandule, organickej aloe vera a kyseliny hyalurónovej pomáha omladzujúci nočný krém N.A.E. Bellezza predchádzať strate elasticity pleti, zabraňovať tvorbe vrások a bojovať proti starnutiu. Každú noc vašu pleť hydratuje, zjemňuje a vyživuje, aby ráno vyzerala svieža a žiarivá. Zamatovo hebká hutnejšia textúra nočného krému sa stará o pleť celú noc, rýchlo sa vstrebáva a jeho vôňa s nádychom levandule je veľmi príjemná.

Aktívne látky:
Morská levanduľa – schopnosť dôkladnej hydratácie a omladenie pleti
Organická Aloe Vera – významné hydratačné a upokojujúce vlastnosti

Typ pleti:
Zrelá, citlivá, normálna, zmiešaná

Spôsob použitia:
Nanášajte každý večer na dôkladne vyčistenú a suchú pleť tváre, krku a dekoltu. Vynechajte oblasť okolo očí.

Zloženie:
Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Octyldodecanol, Dicaprylyl ether, Helianthus annuus hybrid oil*, Glycerin, Glyceryl behenate, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter*, Glyceryl stearate, Sorbitan caprylate, Benzyl alcohol, Sodium stearoyl glutamate, Cetearyl glucoside, Microcrystalline cellulose, Xanthan gum, Parfum, Citric acid, Hydrolyzed hyaluronic acid, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Tocopherol, Limonium vulgare flower/leaf/stem extract, Sodium hydroxide,  * ingrediencie z organického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Objem

Objem 100 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Pleťový krém
Kód:  VBAL773
Produktové číslo:  9000101611458

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18