Obnoviť stránku

MyKronoz ZeClock White Blanc

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MyKronoz ZeClock White Blanc

Inteligentné hodinky MyKronoz ZeClock v bielej farbe tvoria ideálnu kombináciu s vaším smartfónom. Skvelý a nenápadný spoločník, ktorý vás upozorní na prichádzajúci hovor, SMS alebo e-mail. Či už hodinky ZeClock použijete do spoločnosti, na šport alebo len tak do prírody, vždy budete stredom pozornosti. K tomu pridajte kvalitnú výbavu za veľmi príjemnú cenu. 

Kľúčové vlastnosti hodiniek ZeClock

  • Kompatibilné s operačnými systémami iOS, Android
  • Dostatok inteligentných funkcií s podobou klasického ciferníka
  • Luxusný dizajn s minimálnou hmotnosťou
  • Výborná odolnosť proti vode a prachu vďaka krytiu IP54
  • Švajčiarska kvalita

Inteligentné funkcie

Hodinky MyKronoz ZeClock kombinujú dokonale klasickú technológiu ručičkových hodiniek s ciferníkom a najnovšie technológie inteligentných hodiniek. Sú ideálne na ovládanie inteligentných telefónov, ale vďaka šesťosému akcelerometru výborne poslúžia aj ako športové záznamové zariadenie. Dokonalé spojenie s vaším smartfónom, vďaka jednoduchému prepojeniu cez bluetooth, dodá množstvo funkcií, na ktoré si rýchlo zvyknete. Zabudovaný mikrofón a reproduktor vám zaistí prijímanie a vykonávanie hovorov priamo z hodiniek ZeClock.

Nadčasové využitie

Hodinky sú určené na všestranné využitie. Či už využijete funkcie, ako sú spálené kalórie, počet krokov alebo dĺžka odpočinku, vždy budete mať správny prehľad o vašich aktivitách. Veľmi príjemnou vlastnosťou je dobrá odolnosť proti vode a prachu s krytím IP54. Nabíjacia batéria s kapacitou 200 mAh dodá vašim inteligentným hodinkám ZeClock energiu na 4 dni alebo 3 hodiny hovoru. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Biela
Hmotnosť 65 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kód:  MYKRO4
Produktové číslo:  KRZECLOCK-WHITE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16