Obnoviť stránku

MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Shampoo 250 ml

Garancia najlepšej ceny
Super cena
20,90 €

MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Shampoo 250 ml

Snívate o krásnych a zdravých vlasoch? Tak si iste zamilujete šampón My.Organics s objemom 250 ml. Strieborný šampón rady používajú blondínky, ktorým sa nepáči žltý tón vo vlasoch. Tento typ šampónu nie je vhodný na bežné umývanie vlasov, iba zosvetľuje žltkasté odtiene. MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Shampoo 250 ml patrí k najlepším, pokiaľ máte slabé a rednúce vlasy. Hodí sa pre ženy a pre mužov. Ak ste si obľúbili tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Šampón bez silikónov, bez sulfátov a s prírodnými zložkami sa postará o najlepší možný vzhľad vašej „hrivy“.

Zaujímavé prednosti šampónu MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Shampoo 250 ml

  • S týmto šampónom docielite krásne a zdravé vlasy
  • Vďaka striebornému šampónu nebudú mať vaše vlasy žltý blond odtieň
  • Šampón My.Organics má objem 250 ml
  • Typ vlasov: slabé a rednúce
  • Unisex šampón
  • Druh MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Shampoo 250 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez silikónov, bez sulfátov a s prírodnými zložkami

Zloženie

Aqua [Water] (Eau), Sodium coceth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Eucalyptus globulus leaf oil, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Melissa officinalis list extract (*), Hedera helix (Ivy) list/stem extract (*), Rheum palmatum root extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) list extract (*), Salvia officinalis (Sage) list extract (*), Melia azadirachta seed oil (*), Glycín soja (Soybean) germ extract, Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Scutellaria baicalensis root extract, Arginine, Tocopherol, Mentol, Sodium olivamphoacetate, Decyl glucoside, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Glycerín, Benzyl alcohol, Polyquaternium-10, Benzoic acid, Limonene, Dehydroacetic acid, Propanediol, Linalool, Sodium hydroxide, Lactic acid.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými zložkami

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL5894
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8388765609334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09