Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

MÜHLE Aloe Vera Set na holenie

5 2 hodnotení
29,44 €

MÜHLE Aloe Vera Set na holenie

Máte radi luxus a zároveň prírodnú kozmetiku? Potom je práve pre vás určená sada na holenie MÜHLE Aloe Vera. Súčasťou setu v darčekovom balení je 75 ml krém na holenie a 100 ml balzam po holení. Oba produkty sú vyrobené z vybraných prírodných zložiek a sú vhodné pre citlivú pokožku. Krém aj balzam obsahujú výťažky z rastliny aloe vera, ktorá je obľúbená pre svoje upokojujúce a regeneračné účinky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady na holenie MÜHLE Aloe Vera

  • Luxusná sada na holenie
  • Set MÜHLE Aloe Vera obsahuje krém na holenie a balzam po holení
  • Balené v darčekovej krabičke
  • Vegánske produkty z výberových prírodných zložiek
  • Kozmetika vhodná pre citlivú pokožku
  • Ideálna ako darček

Krém na holenie MÜHLE Aloe Vera

Jemný krém na holenie s vôňou mäty a dubového machu obsahuje výťažky z rastliny aloe vera, ktorá pomáha upokojiť a osviežiť pleť. Krém je vhodný aj pre citlivú pokožku. Len veľmi malé množstvo krému stačí na vytvorenie bohatej peny na holenie.

Balzam po holení MÜHLE Aloe Vera

Balzam napomáha hydratovať a regenerovať pleť podráždenú holením. Malé množstvo balzamu rozotrite v dlaniach a jemne vmasírujte na tvár a krk.

Zloženie

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Balzam po holení, Krém na holenie

Objem

Objem 175 ml

Určenie

Určenie Pánske

Určenie

Určenie Pánske
Typ Na holenie
Kód:  KSDS1084
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4028982008322

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14