Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MOSCHINO I Love Love EdT 4,9 ml

4,8 157 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

MOSCHINO I Love Love EdT 4,9 ml

Iskrivá a plná radosti - taká je najnovšia vôňa Moschino určená žene, ktorá je rada zamilovaná, plná života, ľahko ironická a nie je s ňou ani chvíľku nuda. I Love Love je tak mladistvá a citlivá, ako čerstvo natrhané kytice, ktorá už pri prvom privoňaní vyvolá pocit úplného šťastia. Spontánne príťažlivá a bezprostrednom veselím nákazlivá vôňa prekvapí v úvode svojimi iskrivými, citrusovými tónmi hlavy - grapefruitom, pomarančom, citrónom a červeným ríbezľami. Srdce sa dotkne farbisto ženská poézia čajových ruží spolu s vitalitou sitiny a jemným úsmevom konvaliniek, ktorý v spojení so škoricou získava na ľahkej rozpustilost. Kombinácia záhadného pižma a zmyselných exotických driev - cédru a tanaky - potom dodáva základu vôňa osviežujúci pocit, ktorý vás donúti jediné - hlboko a definitívne sa do I LOVE LOVE zamilovať.
Vôňa lásky a života.
Hlava: pomaranč, grapefruit, citrón, červené ríbezle
Základ: tanakové drevo, santalové drevo, pižmo
Srdce: čajová ruža, konvalinky, škorica
Obsah 4,9 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Mošus (pižmo), Pomaranč, Ruža, Ríbezľa, Škorica
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 4,9 ml
Kód:  KPFE753
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003992225
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16