Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORGAN'S Beard Brush

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORGAN'S Beard Brush

Ste hrdým majiteľom poriadnej brady? Takáto prednosť si zaslúži náležitú starostlivosť. Tú si môžete dopriať napríklad s touto kefou na fúzy MORGAN'S Beard Brush. Ľahká oválna rukoväť kefy je vyrobená z lakovaného dreva a skvele padne do ruky. Kombinácia prírodných diviačích a syntetických štetín zaručí, že vždy efektívne rozčešete zamotanú bradu. Kefu Beard Brush ocení aj pokožka, ktorá sa skrýva pod fúzmi. Tá má sklony byť začervenaná a suchá, ale pravidelným prečesávaním. Prekrvuje a stimulujete prirodzenú tvorbu kožného mazu. Kúpte si pre svoje fúzy tohto anglického parťáka s talianskou eleganciou.

Kľúčové vlastnosti kefy na fúzy MORGAN'S Beard Brush

  • Efektívne rozčesanie vašej brady
  • Kombinácia prírodných diviačích a syntetických štetín
  • Masáž kefou Beard Brush podporuje tvorbu kožného mazu – už žiadna suchá koža
  • Disponuje ľahkou oválnu rukoväťou z lakovaného dreva
  • Vyrobené v Taliansku anglickou značkou Morgan's

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kefa na fúzy
Kód:  HOL341
Produktové číslo:  8033549528256

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11