Obnoviť stránku

Morellato R0151134006

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morellato R0151134006

Potrebujete si zaobstarať nové pánske hodinky? Ide vám o presný čas a zároveň preferujete komfort a elegantný výzor? Potom vám predstavujeme moderné hodinky Morellato z kolekcie Vela, ktoré nepochybne splní všetky vaše požiadavky. Predovšetkým vás upútajú svojou vizuálnou stránkou, lebo snúbi eleganciu a jednoduchosť s precíznym spracovaním. Vďaka tomu ich budete môcť pripnúť nielen pri každodenných aktivitách, ale sú vhodné aj pre nosenie na rôzne spoločenské akcie. Skrátka je nemusíte takmer vôbec dávať dole z ruky.

kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhled vhodný aj do spoločnosti
  • Špičkový quartzový strojček (Y120)
  • Vodeodolnosť 3 ATM
  • Prvotriedne materiály puzdra, sklíčka aj remienka
  • Darčeková krabička Morellato

vynikajúca presnosť

Už sme uviedli, že výhodou pánskych hodiniek Morellato z kolekcie Vela je vzhled, čo je dôležité, pretože ide o výrazný módny doplnok. Ako je to však s ich praktickú stránku? Predovšetkým musíme spomenúť, že vynikajú presnosťou merania času, pretože sú opatrené prvotriednym quartzovým strojčekom Y120. Mnoho mužov bude navyše zaujímať ich vodeodolnosť, ktorá činí 3 ATM, čo znamená, že ich nemusíte dávať dole pri umývaní rúk alebo počas krátkej sprchy.

Vysoko kvalitné materiály

Hodinky sú vsadené do puzdra z ušľachtilej chirurgickej ocele s PVD povlakom a ciferník s priemerom 40 mm je kryt veľmi odolným minerálnym sklíčkom. Čo sa týka remienka, ten zaujme kvalitným textilným a koženým materiálom, ale aj pevnú uzatvárateľnú sponou. Ak sa pre nich rozhodnete, dostanete je navyše v originálnej krabičke. Zháňate Ak skrátka a dobre esteticky zaujímavé, presné, komfortné a odolné pánske hodinky, Morellato z kolekcie Vela sú perfektným riešením.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8769
Produktové číslo:  8033288715443
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11