Obnoviť stránku

MORELLATO R0151133504

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO R0151133504

Dámske analógové hodinky Morellato R0151133504 si vás získajú svojim nadčasovým klasickým vzhľadom strieborno-bielej farby, kvalitnými materiálmi a špičkovým vyhotovením. Okrúhly biely ciferník je vsadený do puzdra striebornej farby z ušľachtilej antikorovej ocele. Pred poškriabaním je ciferník chránený veľmi odolným minerálnym sklíčkom. Zaujímavo je riešený remienok bielej farby, ktorý je kombináciou kože a vysoko odolného textilu. Remienok je opatrený pevnou uzatvárateľnú sponou, môžete si ho nastaviť podľa vašich potrieb, aby vám na zápästí hodinky perfektne sedeli.  

Hlavné prednosti

  • Klasický dizajn striebornej a bielej farby
  • Puzdro z antikorovej ocele
  • Veľmi odolné minerálne sklíčko
  • Remienok v kombinácii kože a textilu
  • Vodoodolnosť 3 ATM
  • Spoľahlivý strojček značky Quartz

Praktický spoločník pre každý deň

Veľkou prednosťou hodiniek je vodoodolnosť 3 ATM, ktorá hodinky ochráni pred vlhkosťou a dažďom. Presný čas vám zaručí precízny strojček Quartz, ktorého pohon je zabezpečovaný batériami. Hodinky ocení každá moderná žena, dokonale sa hodia ku každému oblečeniu a sú vhodné nielen pre pracovné rokovania, ale vďaka ich športovému vzhľadu ich využijete aj pri športe či odpočinku s rodinou. Hodinky Morellato R0151133504 dostanete, v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Remienok

Materiál remienka Textil

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8774
Produktové číslo:  8033288715337
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16