Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORELLATO Drops Heart SCZ714

4,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
49,90 €

MORELLATO Drops Heart SCZ714

Hľadáte spôsob, ako vyjadriť, že je pre vás žena tou jedinou? Vieme, čím ju zaručene potešiť, pretože s týmto nápaditým náramkom bude mať o vašich citoch hneď jasno a zároveň bude mať ich pripomienku neustále nablízku. Luxusné náramok z kvalitnej chirurgickej ocele na ňu bude čakať rovno v darčekovom balení. Jeho lesklé, biele vyhotovenie je ozdobené príveskami v tvare dvojitého srdiečka a zlato sfarbenými brzdičmi. Srdiečko sa navyše žiarivo bliští vďaka bielym kryštálom, ktorými je osadené. S týmto náramkom dáte možnosť žene ešte viac vyniknúť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná chirurgická oceľ
  • Jemné a napriek tomu nápadité prívesky
  • V luxusnej darčekovej krabičke

Dokonale padne

Náramok je vo svojej maximálnej dĺžke dlhý 20 centimetrov, nemajte však obavy, že netrafíte veľkosť. Zapínaním na karabínu náramok jednoducho prispôsobíte. Môžete ho časom doplniť aj o korálky z kolekcie Morellato Drops a ešte viac si ho prispôsobiť. Jednoducho sa len tak nezovšednie a bude robiť stále radosť. 

Parametre a špecifikácia

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Určenie

Určenie Dámske

Osadenie, kamienky

Osadenie Kryštály

Veľkosť

Veľkosť 20 cm (200 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP4814
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8033288722632
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06