Obnoviť stránku

MORELLATO Cosmo AKI13

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Cosmo AKI13

Šperk, to nie je len obyčajná ozdoba a „skrášľovač“ zovňajšku. Šperk, to je pre niekoho symbol energie a akýsi talizman. Túžite vlastniť klenot, ktorým dáte celému svetu najavo svoj životný postoj a momentálnu náladu? Potom si kúpte malé visiace náušnice Morellato Cosmo AKI13, ktoré svojim elegantným dizajnom romantickej hviezdičky uchvátia nejednu dámu. Tento klenot zhotovený z ušľachtilej ocele vynikne svojou odolnosťou voči vonkajším podmienkam a vďaka bezpečnému uzatváraniu na puzetu sa nemusíte báť, že ich niekde stratíte.

Zásadné prednosti náušníc Morellato Cosmo AKI13

  • Šperk je vyrobený z kvalitnej hypoalergénnej ocele
  • Visiace náušnice Morellato Cosmo sú uzatvárateľné puzetou
  • Náušnice sú vyrobené v hladkom vyhotovení farby ružového pozlátenia
  • Šperk je ozdobený svetlo-fialovými Swarovski krištáľmi
  • Náušnice Morellato Cosmo sú vyrobené v lesklej povrchovej úprave

Tradícia vládne trhu

Netradičnými šperkami sa to na šperkárskych trhoch len tak hemží. Napriek tomu ale ženy siahnu radšej po klasike. A nezáleží na tom, či je šperk zhotovený z čistého zlata, striebra alebo z ocele. Dôležitý je estetický vnem a v neposlednom rade tiež odolnosť materiálu. Visiace náušnice Morellato Cosmo AKI13 sa perfektne hodia ako darček mladej slečne alebo aj žene stredného veku.

Hviezdičky a srdiečka

Máte dojem, že vzhľadom k produktívnemu veku sa pre vás šperky s radostnými až detskými motívmi nehodia? Nebojte sa, kvalitné náušnice Morellato Cosmo zhotovené v dizajne nežnej hviezdičky sa hodia pre ženu akéhokoľvek veku, dokonale rozžiaria jej tvár a upútajú pozornosť okolia.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Bez povrchovej úpravy

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP7623
Produktové číslo:  8033288797289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01