Obnoviť stránku

MORELLATO Cerchi AKM15

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Cerchi AKM15

Ženy sa zdobia šperkami odnepamäti. Ich túžba vyniknúť a páčiť sa prežila stáročia, a preto aj dnešné ženy trávia veľa času výberom tých pravých klenotov. Ak túžite po šperku, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu, vyberte visiace náušnice Morellato Cerchi AKM15, ktoré zaujmú na prvý pohľad netradičným dizajnom niekoľkých spojených kruhov a navyše sú vďaka zhotoveniu z ušľachtilej chirurgickej ocele prakticky nezničiteľné a tiež sú zdravotne bezchybné, pretože ušľachtilá oceľ patrí medzi materiály, ktoré koži najmenej vadia.

Hlavné prednosti náušníc Morellato Cerchi AKM15

  • Šperk je vyrobený z kvalitnej chirurgickej ocele
  • Visiace náušnice sú zhotovené v dizajne niekoľkých spojených kruhov
  • Náušnice Morellato Cerchi sú vyhotovené v hladkom dizajne
  • Šperk je vyrábaný v lesklej povrchovej úprave
  • Náušnice majú klasické zapínanie na puzetu

Hladký dizajn je hit

Nádherné diamanty a luxusné drahé kamene - to je samozrejme častokrát nedostupný sen každej ženy. V posledných rokoch sa ale stále väčšej obľube tešia šperky vyhotovené v elegantnom hladkom dizajne, ktoré nádherne odrážajú svetlo a nikde nič nechýba ani nie je navyše. Náušnice Morellato Cerchi AKM15 sú toho dôkazom. Sú luxusné, neobyčajné a pritom sú hladké a majú lesklú povrchovú úpravu.

Naozaj neprehliadnuteľné

Náušnice Morellato Cerchi AKM15 sú visiace a vďaka dostatočnej dĺžke budú vo vašich ušiach naozaj neprehliadnuteľné. Ak túžite po náušniciach, ktoré budú viditeľné aj pod dlhými vlasmi, sú tieto náušnice tým pravým riešením.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Veľkosť

Veľkosť 7,5 cm (75 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP7634
Produktové číslo:  8033288797425
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17