Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORELLATO Sensazioni SAJU06

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Sensazioni SAJU06

Zápästie patrí medzi krehké miesta, ktoré sú symbolom ženskosti. Zdôraznite ho noblesným klenotom v podobe oceľového náramku Morellato AJU06. Náramok je výnimočný v tom, že si jeho dĺžku ľahko nastavíte podľa potreby, takže si ho môžete bez obáv zaobstarať, aj keď máte zápästia veľmi malé.

 

Tento skvost z chirurgickej ocele okúzľuje už na prvý pohľad a vaše zápästie s ním získa luxusný vzhľad. Jeho vyhotovenie je jednoduché a pritom jedinečné - strieborný pásik s netypickou štruktúrou je v samom strede ozdobený trblietavým kvietkom z kryštálov v nežnom fialovom odtieni. Skvele sa hodí ako na mimoriadne príležitosti, tak aj na bežné denné nosenie. Veď predsa každý deň je neobyčajný a s týmto náramkom jeho neobyčajnosť podporíte.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobený z hypoalergénnej chirurgickej ocele
  • Šírka náramku je 0,8 cm
  • Maximálna nastaviteľná dĺžka je 20 cm
  • Je vybavený pevnou hodinkovou sponou
  • Je možné ho dobre kombinovať s príveskami, náramkami a hodinkami z kolekcie Morellato Tesori
  • Novinka pre rok 2017
  • Šperk je dodávaný v originálnej darčekovej krabičke
  • Rozmer kvietka je 1,1 × 1 cm
 

Prečo zvoliť šperk z chirurgickej ocele

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbehne ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie, je preto ideálnym riešením pre jedincov alergických na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá ich súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je potom prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou.

 

Prekrásny darček, ktorý nadchne každú ženu

Ak premýšľate, čím urobiť radosť priateľke, manželke, kamarátke alebo dcére, práve ste objavili ten správny darček. S náramkom Morellato AJU06 sa vždy trafíte do čierneho. Hodí sa k akémukoľvek outfitu, na denné nosenie aj významné večerné udalosti a padne ako uliaty na každú ženskú ruku, pretože je možné pásik veľmi ľahko povoliť alebo utiahnuť. Náramok vám navyše pošleme v krásnej darčekovej krabičke, ktorá podporí výnimočnosť a luxusný nádych darčeka. Urobte radosť, odmenou pre vás budú rozžiarené oči a blažený úsmev.

 
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Kryštály

Veľkosť

Veľkosť 20 cm (200 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ, Krištáľ
Hmotnosť šperku 13,00 g
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP6348
Produktové číslo:  8033288784715
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01