Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Morellato SAGF04

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morellato SAGF04

Upútajte pozornosť a získajte obdiv vášho okolia s elegantným náhrdelníkom z kolekcie SEMPREINSIEME talianskej značky Morellato. Je vyrobený z hypoalergénnej chirurgickej ocele a vyniká krásnym príveskom v tvare srdca s kryštálovým zdobením. Spoločnosť Morellato je lídrom v oblasti dizajnu šperkov. Riadi sa heslom „šperky pre život“, čo sa odráža v harmonických proporciách, exkluzívnym materiálu a sofistikovanom talianskom štýle.

Pre romantické duše

Náhrdelník si iste zamilujú jemné dievčatá a ženy s romantickou dušou. Ide o ideálny darček, ktorým muži vyjadria svoju lásku partnerke. Srdiečka sú zdobené krásnymi trblietavými kryštáľmi a perleťou. Celooceľovú retiazku s dĺžkou 45 centimetrov ľahko zapnete karabínkou.

Vďaka neutrálnemu farebnému vyhotoveniu šperk ľahko zladíte s oblečením a doplnkami. Hodí sa na každodenné nosenie aj špeciálne spoločenské príležitosti, napríklad slávnostné večere s priateľom.

Náhrdelník existuje v druhom variante s príveskom väčšej veľkosti.

Krása bez kompromisov

Okrem toho, že je chirurgická oceľ vhodná aj pre alergikov, jej vlastnosti predbehnú iné kovy, ako sú striebro alebo zlato. Tento materiál je totiž výnimočne odolný, neohne sa ani neláme. Je tiež odolný voči poškriabaniu a odolá proti oxidácii a korózii. Šperky z chirurgickej ocele sú preto najlepšou voľbou pre ženy, ktoré sa nimi chcú zdobiť bez obmedzenia, napríklad aj každý deň.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náhrdelník

Osadenie, kamienky

Osadenie Kryštály

Veľkosť

Veľkosť 45 cm (450 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP4768
Produktové číslo:  8033288722861
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08