Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIZON Joyful Time Essence Mask Green Tea 23 g

4,8 53 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,20 €
Pri kúpe 1 ks 2,20 €/ks
Pri kúpe 2 ks 1,90 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,67 €/ks

MIZON Joyful Time Essence Mask Green Tea 23 g

Pleťové masky od značky Mizon z radu Joyfull Time sa o vašu pleť starajú tak, ako si to vyžaduje, pomocou semienok šalvie hispánskej, ktorá pomáha udržiavať vlhkosť pleti. Zanechávajú ju zdravú a doplnenú o všetky potrebné vitamíny, ktoré potrebuje. Pleťová maska Green Tea obsahuje extrakt z listov zeleného čaju, vďaka ktorému dodáva pokožke okamžitú hydratáciu a redukuje jej podráždenie. Pleťová maska je vyrobená z kvalitného prírodného materiálu a neobsahuje žiadne chemické látky, ako sú napríklad parabény, silikóny a sulfáty.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky Mizon Joyful Time Essence Mask Green Tea

  • Dodáva potrebnú hydratáciu pleti
  • Pleťová maska obsahuje účinné zložky pre starostlivosť o pleť
  • Osviežuje, zjemňuje a upokojuje pleť
  • Maska Mizon Green Tea obsahuje prírodné výťažky zo zeleného čaju
  • textilné maska

Typ pleti:
Normálna, citlivá, zmiešaná a mastná

Aplikácia:
Masku vyberte z obalu, rozložte a priložte na tvár. Prstami ju vyhlaďte a nechajte pôsobiť 15 – 20 minút. Odporúčame byť počas pôsobenia v pokojovej polohe. Po zložení masky, jemne vklepte zvyšky pleťového séra do pleti, kým sa nevstrebe. Masku používajte 2× – 3× týždenne. Pred aplikáciou je vhodné použiť toner, ktorý posilní vstrebávací účinok. Každé balenie slúži na jedno použitie.

Zloženie:
Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fragrance, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Achillea Millefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Kórejská kozmetika

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Zmiešaná

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Zjemňujúci

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 20 min

Hmotnosť

Hmotnosť 23 g (0,02 kg)

Objem

Objem 23 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Zmiešaná

Typ

Typ produktu Maska

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Zjemňujúci

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 23 ml
Hmotnosť 23 g
Kód:  PLK616
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809663752262

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19