Obnoviť stránku

MIZON Collagen Power Lifting Emulsion with Collagen 120 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

MIZON Collagen Power Lifting Emulsion with Collagen 120 ml

Hydratačná pleťová emulzia MIZON Collagen Power Lifting Emulsion with Collagen s objemom 120 ml sa účinne stará o pleť, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu a zlepšuje jej pevnosť a elasticitu. Vyhladzuje vrásky, vypína pokožku a spomaľuje proces jej starnutia. Zanecháva ju pružnú, hladkú a vláčnu. Jej zloženie je obohatené o vysoko koncentrovaný 54 % kolagénový extrakt, ktorý stimuluje regeneráciu buniek a prirodzenú tvorbu kolagénu a efektívne tak obnovuje elasticitu pokožky. Hýčkajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou pleťovej emulzie s liftingovým efektom MIZON Collagen Power Lifting Emulsion, aby bola vyhladená a pružná a pôsobila vitálnym dojmom.
Aktívne látky:

  • Prírodný morský kolagén s podobnou molekulárnou štruktúrou ako kolagén v ľudskej kožnej bunke obnovuje prirodzenú elasticitu pokožky a nahrádza nedostatok kolagénu
  • Kyselina hyalurónová zabezpečuje prirodzenú vlhkosť pokožky
  • Medený Peptid a Palmitoyl Pentapeptid4 spoločne vytvárajú synergický efekt pre zvýšenie pružnosti pokožky
  • Adenozín predstavuje certifikovanú látku, ktorá spevňuje pleť
  • Malinový extrakt vyniká silnými antioxidačnými účinkami, pomáha odstraňovať škodlivé voľné radikály a spomaľuje tak proces starnutia pokožky
  • Výťažok z koreňa Koptisa čínskeho pokožku upokojuje

Účinky:
Výsledkom pravidelnej aplikácie vypínacej pleťovej emulzie s kolagénom je vyhladená, pružná a vláčna pleť, bez viditeľných vrások, dokonale hydratovaná, ktorá žiari sviežim a mladistvým vzhľadom.
Použitie:
Naneste primerané množstvo emulzie na čistú a suchú pokožku tváre a krúživými pohybmi jemne rozotrite, kým sa emulzia nevstrebe.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem:
120 ml
Zloženie:
Aqua,Collagen, Cyclopentasiloxane, Dimethiconeúvinyl Dimethicone Cross-Polymer, Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Carbomer, Triethanolamine, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Xanthan Gum, Beta Glucan, Copper Tripeptide-1, Adenosine, Coptis Japonica Root Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Hydrolyzed Extesin, Hydrolyzed Wheat Protein, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Natto Gum, Iris Florentina Root Extract, Centella Asiatica Extract, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Tropolone, Disodium Edta.


Zloženie

AQUA, COLLAGEN, BUTYLENE GLYCOL, HYDROGENATED C6-14 OLEFIN POLYMERS, CYCLOPENTASILOXANE, PEG/PPG-17/6 COPOLYMER,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, BUTYROSPERMUM PARKI (SHEA BUTTER), TREHALOSE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, 1,2-OCTANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TROPOLONE, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACT JAPANESE COPTIS EXTRACT, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, COPPER TRIPEPTIDE-1, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED EXTENSIN, ADENOSINE, DISODIUM EDTA.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné, Kórejská kozmetika

Objem

Objem 120 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ

Typ produktu Emulzia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Proti vráskam

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 120 ml
Kód:  KSPL2377
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809663751562
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18