Obnoviť stránku

MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g

Pleťový peeling Mizon Collagen Milky Peeling s mliečnym proteínom, kolagénom a 40 % tých najjemnejších zrniek jedlej sódy jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a zjemňuje a vyhladzuje pleť. Exfoliačné účinky jedlej sódy podporuje mikrokryštalická celulóza. Morsky kolagén, ktorý má molekulárnu štruktúru veľmi podobnú kolagénu v ľudskej koži, obnovuje elasticitu pokožky a zabraňuje vzniku vrások. Mliečne proteíny pomáhajú zvyšovať lokálnu imunitu a zjednotiť tón pleti. Mentol pôsobí protizápalovo, reguluje tvorbu mazu a upokojuje pokožku, extrakt z anízu má omladzujúce a hydratačné účinky, podporuje hojenie a zvyšuje pevnosť a pružnosť pleti. Doprajte svojej pleti omladenie s peelingom Mizon Collagen.

Prečo siahnuť po pleťovom peelingu Mizon Collagen Milky Peeling?

  • Peeling Mizon Collagen jemne odstraňuje mŕtvu kožu a zjemňuje a vyhladzuje pleť
  • Jemná zrnká jedlej sódy a mikrokryštalická celulóza poskytujú jemnú, ale účinnú exfoliáciu
  • Morský kolagén obnovuje elasticitu pokožky a zabraňuje vzniku vrások
  • Mliečne proteíny zvyšujú imunitu a zjednocujú tón pleti
  • Mentol reguluje tvorbu mazu, upokojuje podráždenie a pôsobí protizápalovo
  • Aníz podporuje hojenie a dodáva pleti pevnosť a pružnosť
  • S Peelingom Mizon Collagen Milky Peeling vaša pleť omladne a bude priam žiariť

Hlavné zloženie:
Prírodný morský kolagén, ktorý má podobnú molekulárnu štruktúru ako kolagén v ľudskej kožnej bunke, sa účinne stará o obnovu prirodzenej elasticity kože a jej hydratačnej schopnosti.
Hydrogénuhličitan sodný (jedlá sóda) – silné antiseptikum, pomáha zjemňovať a čistiť pokožku. Aktívne sa používa pri mechanickom peelingu vďaka výraznej exfoliačnej schopnosti, zmierňuje podráždenie. Prítomnosť neutrálneho pH a chemické vlastnosti zaručujú univerzálnosť použitia – sóda je vhodná na akýkoľvek typ pleti. Pomáha aj v boji proti pigmentácii.
Mikrokryštalická celulóza je prírodná zložka, ktorá prispieva k hlbokému, ale zároveň jemnému čisteniu pórov od nečistôt a keratinizovaných častíc a tiež absorbuje prebytočný maz a zanecháva pokožku čistú a matnú. Pri použití nedráždi ani nepoškodzuje pokožku.
Mentol – získava sa z mätového esenciálneho oleja. Ide o účinné antiseptické a protizápalové činidlo. Upokojuje pokožku a zmierňuje podráždenie, normalizuje sekréciu mazových žliaz.
Mliečne proteíny – posilňujú, zvyšujú miestnu imunitu, vyrovnávajú tón pleti.
Extrakt z anízu – obsahuje hodnotný éterický olej, ktorý má omladzujúci, výživný, hydratačný a hojivý účinok, zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky.

Použitie:
Otvorte pyramídku, ktorá je určená na jedno použitie, aplikujte na vlhkú pokožku, masírujte, venujte zvláštnu pozornosť T-zóne a problematickým oblastiam. Ak vám ešte ostane, využite na krk a dekolt. Umyte teplou vodou. Odporúča sa používať 1× až 2× týždenne.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy
Kód:  KSPL723
Produktové číslo:  8809541197499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13