Obnoviť stránku

MIZON Collagen Curling Fix Mascara 6 ml

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

MIZON Collagen Curling Fix Mascara 6 ml

Vodoodolná maskara Mizon Collagen Curling Fix vaše riasy zvýrazní a zároveň sa o ne stará. Zloženie obohatené o hydrolyzovaný morský kolagén hydratuje, regeneruje a vyživuje riasy, dodáva im extra pružnosť a elasticitu a chráni slabé riasy pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi. Čierna maskara Mizon Collagen Curling Fix vaše riasy zvýrazní, natočí, predĺži a zahustí a vďaka vodoodolnej formulácii vydrží po celý deň.

Kľúčové vlastnosti maskary Mizon Collagen Curling Fix

  • Maskara Collagen Curling Fix riasy zvýrazní a zároveň sa o ne stará
  • Hydrolizovaný morský kolagén riasy hydratuje, regeneruje a dodáva im pružnosť
  • Vodoodolná formulácia vydrží po celý deň
  • Maskara Mizon Collagen Curling Fix riasy natočí, zafixuje, predĺži a zahustí
  • Slabé riasy sú chránené proti vonkajším vplyvom

Zloženie:
Water, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Iron Oxides(CI 77499), Acrylates/Ethylhexyl acrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Palmitic Acid, Stearic Acid, Beeswax, Triethanolamine, PVP, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer, Cetearyl Alcohol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lanolin, Sorbitan Sesquioleate, Polyvinyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate,Phenoxyethanol, 1, 2-Hexanediol, Hydroxyethylcellulose, Alcohol, Caprylyl Glycol, Laureth-21, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Collagen Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Collagen, Collagen, Collagen Amino Acids, Soluble Collagen, Atelocollagen, Potassium Myristoyl Hydrolyzed Collagen, Rosin Hydrolyzed Collagen, Soluble Collagen Crosspolymer.

Použitie:
Odporúčame použiť klieštiky na riasy, potom vytiahnite štetčekom riasy od korienkov po končeky. V prípade potreby opakujte.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Vodoodolná

Kefka

Tvar Hustá
Materiál Plast
Vlastnosti Rôzne dlhé štetiny

Objem

Objem 6 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO4353
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809315713191

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19