Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIZON Acence Blemish Control Soohting Gel Cream 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIZON Acence Blemish Control Soohting Gel Cream 50 ml

Jemný, gélový krém MIZON Acence Blemish Control Soohting Gel Cream patrí medzi luxusné produkty juhokórejskej kozmetickej značky, z ktorej laboratórií pochádza mnoho patentovaných kozmetických technológií. Krém bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť o problematickú a mastnú pleť s prejavmi akné. Vďaka obsiahnutej patentovanej receptúre Acnatural Formula poskytne aknóznej pleti potrebnú výživu a hydratáciu, zreguluje nadmernú tvorbu kožného tuku a postará sa aj o upokojenie pokožky. Vďaka gélovej konzistencii sa krém ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva do pokožky, na ktorej vytvorí ochranný film. Neobsahuje umelé farbivá ani parfumáciu, je hypoalergénny a dermatologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému MIZON Acence Blemish Control Soohting Gel Cream

  • Gélový pleťový krém Mizon od najpredávanejšej značky na ázijskom trhu
  • Hydratuje, vyživuje a upokojuje aknóznu pleť, dodá jej jas a jednotný odtieň
  • Redukuje produkciu kožného tuku, spevňuje a regeneruje pleť, príjemne vonia
  • Luxusný krém s patentovanou receptúrou Acnatural Formula na liečbu akné
  • Zloženie s certifikovanou protizápalovou kombináciou pinosylvinu a rozmarínu
  • Vďaka jemnej, gélovej štruktúre sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva do pokožky
  • Na pleti vytvára neviditeľný film na ochranu pred vonkajšími vplyvmi a zdrojmi podráždenia
  • Hypoalergénny pleťový krém bez umelých farbív a parfumácie
  • Dermatologicky testovaný krém pre problematickú, mastnú a aknóznu pleť

Aktívne látky:
Acnatural Formula – patentovaná receptúra obsahujúca patentované prísady na liečbu akné


  1. Pinosylvin a rozmarín – certifikovaná protizápalová kombinácia, pôsobí liečivo, protizápalovo a dezinfekčne, pinosylvin sa nachádza vo vysokej koncentrácii v ihličí a živici, veľmi výrazne vonia a pôsobí liečivo (uvoľňovaná esencia pôsobí protizápalovo a dezinfekčne)
  2. Tea Tree olej – prírodné antiseptikum
  3. Kyselina hyalurónová a Trehalóza – na neprekonateľnú, hĺbkovú hydratáciu pokožky a jej oživenie
  4. Lecitín – má silné antioxidačné účinky, zlepšuje imunitu a stav pokožky a prekrvenie kožných buniek
  5. Extrakt z malín – chráni pokožku pred oxidáciou
  6. Upokojujúci komplex z rastlinných výťažkov – chráni pokožku a pomáhajú predchádzať kožným problémom (ruža, citrón, brečtan, brezová miazga, bambus, papaya, grapefruit, brusnica)

Spôsob použitia:
Naneste na čistú suchú pokožku a krém do nej jemne, poklepom vmasírujte, kým sa úplne nevstrebe. Používajte dvakrát denne, ráno a večer.

Tip:
Na dosiahnutie optimálnych výsledkov používajte v kombinácii s pleťovým sérom pre nočnú starostlivosť o aknóznu pleť – Mizon Acence Blemish Out Pink Spot .

Typ krému:
Denný

Typ pokožky:
Mastnejšia pleť so sklonom k vyrážkam, problematická a podráždená pleť, aknózna pleť

Zloženie:
Water, Alcohol, Butylene Glycol, Sodium Lactate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cyclopentasiloxane, Glycerine, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Glyceryl Stearate SE, Salicylic Acid, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Hydrogenated Lecithin, Betula Alba Juice, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carica Papaya (Papaya) Fruit Water, Rosa Damascena Flower Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Hedera Helix (Ivy) Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Biosaccharide Gum-I, Beta-Glucan, Cirus Limon (Lemon) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Propolis wax, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Prunus Serotina (Wild Cherry) Fruit Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Tricholoma Matsutake Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Codonopsis Lanceolata Root Extract, Angelica Keiskei Extract, Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract, Vitex Trifolia Fruit Extract


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Problematická

Účinok

Účinok Vyživujúci, Upokojujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK632
Produktové číslo:  8809587521166

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04